مواد لازم براي پوره سيب زميني:
سيبزميني..................1 كيلو
زردة تخممرغ...............3 عدد
نمك.................يك پنجم قاشق چايخوري
فلفل قرمز.................يك دوم قاشق چايخوري
جوز هندي................يك چهارم قاشق چايخوري
كره..............30 گرم
پنير پارمزان.................2 قاشق سوپخوري
مواد لازم براي مايه ميگو:
كره...............60 گرم
پياز خرد شده................1 عدد كوچك
آبمرغ يا گوشت..................سه چهارم پيمانه
ميگو پاككرده..................500 گرم
زعفران....................يك دوم قاشق چايخوري
خامه....................سه چهارم پيمانه
آبليمو..............2 قاشق سوپخوري
نمك.................1 قاشق چايخوري
فلفل................يك دوم قاشق چايخوري
گوجهفرنگي..................2 عدد
جعفري..................2 قاشق سوپخوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه باقالی پلو مجلسی با ماهیچه
روشتهیه
سيبزمينيها را شسته، داخل قالبها بريزيد تا بپزد. سپس پوست آنها را بگيريد و با رندة ريز رنده كيند. زردة تخممرغ، نمك، فلفل و جوز را بيفزائيد و با سيبزمينيها خوب مخلوط كنيد. ظرف دايره شكلي انتخاب كنيد، داخل كيسه با سر ماسورة مدل ستاره به قطر يك و نيم سانتيمتر بريزيد و دور تا دور ظرف را با سيبزميني ستاره بزنيد. 30 گرم كره را آب كنيد و روي سيبزمينيها بريزيد. به مدت 20 دقيقه در فر 200 درجه سيبزمينيها را قرار دهيد تا روي آنها طلايي شود. سپس با قاشق داخل ظرف را با مايه ميگو پر كنيد و روي آن پنير پارمزان بپاشيد.
بیشتربخوانید:
سالاد تاکو بوقلمون + طرز تهیه
طرز تهية ماية پر كردني ميگو:
كره را روي حرارت قرار دهيد تا ذوب شود. پياز خرد شده را با كره تفت دهيد تا نرم شود. سپس سه چهارم پيمانه آبگوشت را بيفزائيد و اجازه دهيد تا پياز در آن بجوشد و آب آن غليظ شود. ميگو را اضافه كرده و اجازه دهيد ميگو پخته و مايه غليظ شود. سپس زعفران، خامه و آبليمو را مخلوط كنيد و داخل ماية ميگو بريزيد. نمك و فلفل بزنيد. در آخر گوجهفرنگيها را پوست كنده، تخم آنها را بگيريد و همراه جعفري داخل ماية ميگو بريزيد.
منبع : شور و شیرین