Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 00:43

24
دی
کتلت بادمجان

کتلت بادمجان

بادمجان و پیاز را با پوست روی حرارت بگذارید تا کبابی شود.بعد از خنک شدن پوست بادمجان و پیاز را بکنید. بادمجان را با پیاز کوبیده یا میکس کنید

مواد لازم برای 3 نفر

بادمجان بزرگ.......................3 عدد

پیاز متوسط....................یک عدد

سیر.................... 3 حبه

جعفری خرد شده..................... 2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ.......................یک عدد

پنیر پیتزا..........................یک دوم پیمانه

آرد سفید..........................یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل سیاه..........................به مقدار لازم

روغن مایع...................... به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

روش‌تهیه

بادمجان و پیاز را با پوست روی حرارت بگذارید تا کبابی شود.

بعد از خنک شدن پوست بادمجان و پیاز را بکنید. بادمجان را با پیاز کوبیده یا میکس کنید و با مواد دیگر مخلوط کنید و سیر، جعفری، تخم مرغ، پنیر پیتزا، آرد سفید، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید.

مایه خمیری را به شکل دایره در آورید و در روغن فراوان سرخ کنید و یا می توانید در قیف ریخته و در روغن داغ فرم دهید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: تخم مرغ، آموزش آشپزی، پنیر پیتزا، سیر، کتلت، طرز تهیه کتلت، غذای نونی، کتلت گیاهی، کتلت بادمجان، طرز تهیه کتلت بادمجان، کتلت بدون گوشت تعداد بازديد: 117 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز