Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 21:07

23
دی
سوپ بوقلمون

سوپ بوقلمون

کره و روغن را گرم کرده و پیاز را اضافه کنید تا کمی سبک شود. سپس سینه بوقلمون را به همراه سیر به آن بیافزایید و چند ثانیه تفت دهید، آب را اضافه کرده و در اواسط پخت، گوجه‌فرنگی و سوپ مرغ را اضافه کنید

مواد لازم برای 4 نفر

کره.........................50 گرم

روغن..................یک قاشق سوپخوری

پیاز بزرگ....................یک عدد، مکعبی خرد شده

سینه بوقلمون...........................500 گرم، خرد شده

سیر...................2 حبه، ساطوری

آب..................... به میزان لازم

گوجه‌فرنگی.......................4 عدد، پوره شده

پودر سوپ آماده مرغ.......................یک‌دوم بسته

مخلوط کرفس، هویج، قارچ، پیازچه، بروکلی.........................حدود 3 پیمانه

اورگانو، ریحان.......................یک و یک‌دوم قاشق چایخوری

فلفل....................به مقدار لازم

نودل.......................یک پیمانه

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ دال عدس ؛ معجونی شگفت‌انگیز برای درمان سرماخوردگی

 

 

 

روش‌تهیه

کره و روغن را گرم کرده و پیاز را اضافه کنید تا کمی سبک شود. سپس سینه بوقلمون را به همراه سیر به آن بیافزایید و چند ثانیه تفت دهید، آب را اضافه کرده و در اواسط پخت، گوجه‌فرنگی و سوپ مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید تا سینه بوقلمون بپزد. در صورت تمایل سبزیجات خرد شده را کمی تفت داده و بلافاصله به مواد فوق اضافه کنید در آخر اورگانو، ریحان، فلفل و نودل را اضافه کرده و بعد از 5 دقیقه در سوپخوری بکشید.

منبع : شور و شیرین

 

 

برچسب ها: سوپ، کرفس، قارچ، آموزش آشپزی، نودل، طرز تهیه سوپ بوقلمون، سوپ بوقلمون، اورگانو، طرز تهیه تعداد بازديد: 166 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز