مواد لازم
گوجهفرنگي سفت......................5 عدد بزرگ
پاستاي فرمي كوچك..................50 گرم، پخته
جعفري، شويد، گشنيز....................... يك و نيم پيمانه،خرد شده
پيازچه...................4 بوته، حلقهاي خرد شده
روغن زيتون.....................6 قاشق غذاخوري
پنير رنده شده (پنير موزارلا) دالیا..................صد گرم
زيتون بدون هسته..................... 12 عدد
نمك، فلفل....................به ميزان لازم
بیشتربخوانید:
دلمه کدو حلوایی + طرز تهیه
طرز تهیه بیف استراگانف کلاسیک
روشتهیه
ابتدا در گوجهفرنگيها را خالي كنيد و آنها را كنار بگذاريد سپس ماكاروني پخته شده را به همراه در گوجهفرنگيهاي له شده، سبزي خرد شده، پيازچه، روغن زيتون، 8 عدد زيتون خرد شده و نمك و فلفل كاملاً با هم مخلوط كنيد و در گوجهفرنگيهاي را با مواد فوق پر كنيد و گوجهها را در ظرفي گود قرار دهيد و ظرف را با درپوش به مدت 10ـ 6 دقيقه با قدرت 100درصد حداكثر بالا در مايكروويو قرار دهيد سپس ظرف را بيرون آوريد و روي گوجهفرنگيها را با پنير پيتزا پر كنيد و زيتونهاي باقيمانده را از وسط نصف كنيد و روي آن قرار دهيد و مجدداً ظرف آن به مدت 5ـ3 دقيقه با كليد گريل روي سه پايه بلند فلزي بدون درپوش قرار دهيد.
منبع : شور و شیرین