Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:58

22
دی
دلمه گوجه با پاستا

دلمه گوجه با پاستا

ابتدا در گوجه‌فرنگي‌ها را خالي كنيد و آن‌ها را كنار بگذاريد سپس ماكاروني پخته شده را به همراه در گوجه‌فرنگي‌هاي له شده،‌ سبزي خرد شده، پيازچه، روغن زيتون، 8 عدد زيتون خرد شده و نمك و فلفل كاملاً با هم مخلوط كنيد

مواد لازم

گوجه‌فرنگي سفت......................5 عدد بزرگ

پاستاي فرمي كوچك..................50 گرم،‌ پخته

جعفري، شويد، گشنيز....................... يك و نيم پيمانه،‌خرد شده

پيازچه...................4 بوته، حلقه‌اي خرد شده

روغن زيتون.....................6 قاشق غذاخوري

پنير رنده شده (پنير موزارلا) دالیا..................صد گرم

زيتون بدون هسته.....................  12 عدد

نمك، فلفل....................به ميزان لازم

 بیشتربخوانید:

دلمه کدو حلوایی + طرز تهیه

طرز تهیه بیف استراگانف کلاسیک

 

 

 

روش‌تهیه

ابتدا در گوجه‌فرنگي‌ها را خالي كنيد و آن‌ها را كنار بگذاريد سپس ماكاروني پخته شده را به همراه در گوجه‌فرنگي‌هاي له شده،‌ سبزي خرد شده، پيازچه، روغن زيتون، 8 عدد زيتون خرد شده و نمك و فلفل كاملاً با هم مخلوط كنيد و در گوجه‌فرنگي‌هاي را با مواد فوق پر كنيد و گوجه‌ها را در ظرفي گود قرار دهيد و ظرف را با درپوش به مدت 10ـ 6 دقيقه با قدرت 100درصد حداكثر بالا در مايكروويو قرار دهيد سپس ظرف را بيرون آوريد و روي گوجه‌فرنگي‌ها را با پنير پيتزا پر كنيد و زيتون‌هاي باقيمانده را از وسط نصف كنيد و روي آن قرار دهيد و مجدداً ظرف آن به مدت 5ـ3 دقيقه با كليد گريل روي سه پايه بلند فلزي بدون درپوش قرار دهيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: پاستا، ماکارونی، دلمه، روغن زیتون، آموزش آشپزی، پنیر پیتزا، طرز تهیه دلمه، دلمه گوجه فرنگی، پنير موزارلا تعداد بازديد: 136 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز