Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 01:03

24
دی
كشك بادمجان لقمه‌ای

كشك بادمجان لقمه‌ای

نان تست را قالب زده و داخل قالب كاپ كيك قرار دهید و در فر با دمای 160 درجة سانتیگراد آن را بپزید و برشته کنید. آن‌گاه در تابة مناسبی بادمجان، پیازداغ، سیر و گوجه‌فرنگی را بریزید و روی حرارت تفت دهید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

نان تست................٤ عدد

بادمجان سرخ كرده.................  ٢ عدد متوسط

پياز سرخ كرده ................  ٣ قاشق سوپخوری

سير له کرده.............. ١حبه

گوجه فرنگى .................. ١ عدد كوچك

كشك...............  ٢ قاشق سوپخورى

نعناع داغ................١ قاشق سوپخورى

گوجه گيلاسى...................  براى تزيين

بیشتربخوانید:

گرفتن شوری غذا با 4 روش ساده

 

 

 

طرز تهیه

نان تست را قالب زده و داخل قالب كاپ كيك قرار دهید و در فر با دمای 160 درجة سانتیگراد آن را بپزید و برشته کنید. آن‌گاه در تابة مناسبی بادمجان، پیازداغ، سیر و گوجه‌فرنگی را بریزید و روی حرارت تفت دهید. حالا کشک را اضافه کنیدو از مخلوط فراهم کرده داخل نان‌های برشته کرده بریزید رویش را با نعنا داغ و پیازداغ بیارائید.

بیشتربخوانید:

برچسب ها: غذای سنتی، آموزش آشپزی، سیر، کشک، نعنا، نان تست، کشک و بادمجان، طرز تهیه کشک و بادمجان تعداد بازديد: 109 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز