تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
نان تست................٤ عدد
بادمجان سرخ كرده................. ٢ عدد متوسط
پياز سرخ كرده ................ ٣ قاشق سوپخوری
سير له کرده.............. ١حبه
گوجه فرنگى .................. ١ عدد كوچك
كشك............... ٢ قاشق سوپخورى
نعناع داغ................١ قاشق سوپخورى
گوجه گيلاسى................... براى تزيين
بیشتربخوانید:
گرفتن شوری غذا با 4 روش ساده
طرز تهیه
نان تست را قالب زده و داخل قالب كاپ كيك قرار دهید و در فر با دمای 160 درجة سانتیگراد آن را بپزید و برشته کنید. آنگاه در تابة مناسبی بادمجان، پیازداغ، سیر و گوجهفرنگی را بریزید و روی حرارت تفت دهید. حالا کشک را اضافه کنیدو از مخلوط فراهم کرده داخل نانهای برشته کرده بریزید رویش را با نعنا داغ و پیازداغ بیارائید.