تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
لازانیا.............. 6 ورق
عصاره آبمرغ ............... 1 عدد
آب جوش............... یک چهارم پيمانه
سینة مرغ پخته شده (بدون استخوان )................. 3 تکه
پنیر خامه ای............. 250 گرم
پنیر موزارلا رنده شده دالیا ................ 2 پيمانه
سس اسپاگتی............... 750 میلیلیتر
بیشتربخوانید:
لازانیا اسفناج ؛ یک غذای گیاهی خوشمزه
مواد لازم برای تهیة سس اسپاگتی
پیاز................... 1 عدد
رب گوجهفرنگی................. 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل................. به میزان لازم
گوجهفرنگی (ریز خرد کرده)................... 1 عدد
بیشتربخوانید:
رول لازانیا با سس گوجه و پنیر موزارلا
طرز تهیه
قابلمة مناسبی را تا نیمه آب کنید و روی حرارت بجوش آورید و قدری نمک در آن بریزید. آنگاه ورقه های لازانیا را به مدت 8 -10 دقیقه بپزید. سپس ورقههای لازانیا رادر آبکش بریزید و با آب سرد شسته و کنار بگذارید. حالا عصارة مرغ رادر آب داغ حل کنید. و در کاسة مناسبی، مرغ ریش ریش کرده، عصارة آب مرغ، پنیر خامهای و یک فنجان پنیرموزارلا را مخلوط کنید. اکنون یکسوم از سس اسپاگتی را ته ظرف نسوزی بریزید، روی آن 3 ورق لازانیا قرار دهید. بعد از مخلوط مرغ را روی ورقههای لازانیا بگذارید و دوباره سس اسپاگتی را رویش بریزید و باقیماندة پنیر موزارلا را بیفزائید. اینک لازانیا را در فر گرم کرده با دمای 175 درجة سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بپزید.
روش تهیة سس اسپاگتی: پیاز خرد کرده را با اندکی روغن تفت دهید. آنگاه رب، نمک، فلفل و گوجه را بیفزائید و کمی دیگر تفت دهید. سپس آن را اضافه کرده و اجازه دهید تا سس جا بیفتد و غلیظ شود.
بیشتربخوانید: