Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 02:43

21
دی
لازانیای مرغ

لازانیای مرغ

قابلمة مناسبی را تا نیمه آب کنید و روی حرارت بجوش آورید و قدری نمک در آن بریزید. آن‌گاه ورقه های لازانیا را به مدت 8 -10 دقیقه بپزید. سپس ورقه‌های لازانیا رادر آبکش بریزید و با آب سرد شسته و کنار بگذارید. حالا عصارة مرغ رادر آب داغ حل کنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

لازانیا..............  6  ورق

عصاره آب‌مرغ ............... 1 عدد

آب جوش...............  یک چهارم پيمانه

سینة  مرغ پخته شده (بدون استخوان ).................  3 تکه

پنیر خامه ای.............  250 گرم

پنیر موزارلا رنده شده دالیا ................ 2 پيمانه

سس اسپاگتی...............  750 میلی‌لیتر

 بیشتربخوانید:

لازانیا اسفناج ؛ یک غذای گیاهی خوشمزه

 

 

 

مواد لازم برای تهیة سس اسپاگتی

پیاز................... 1 عدد

رب گوجه‌فرنگی................. 1 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل................. به میزان لازم

گوجه‌فرنگی (ریز خرد کرده)................... 1 عدد

 بیشتربخوانید:

رول لازانیا با سس گوجه و پنیر موزارلا

 

 

 

 

طرز تهیه

قابلمة مناسبی را تا نیمه آب کنید و روی حرارت بجوش آورید و قدری نمک در آن بریزید. آن‌گاه ورقه های لازانیا را به مدت 8 -10 دقیقه بپزید. سپس ورقه‌های لازانیا رادر آبکش بریزید و با آب سرد شسته و کنار بگذارید.  حالا عصارة  مرغ رادر آب داغ حل کنید. و در کاسة مناسبی، مرغ ریش ریش کرده، عصارة آب مرغ، پنیر خامه‌ای و یک فنجان پنیرموزارلا را مخلوط کنید. اکنون یک‌سوم از سس اسپاگتی را ته ظرف نسوزی بریزید، روی آن 3 ورق لازانیا قرار دهید. بعد از مخلوط مرغ را روی ورقه‌های لازانیا بگذارید و دوباره سس اسپاگتی را رویش بریزید و باقیماندة پنیر موزارلا را بیفزائید. اینک لازانیا را در فر گرم کرده با دمای 175 درجة سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بپزید.

روش تهیة سس اسپاگتی: پیاز خرد کرده را با اندکی روغن تفت دهید. آن‌گاه رب، نمک، فلفل و گوجه را بیفزائید و کمی دیگر تفت دهید. سپس آن را اضافه کرده و اجازه دهید تا سس جا بیفتد و غلیظ شود.

 بیشتربخوانید:

برچسب ها: اسپاگتی، لازانیا، آموزش آشپزی، پنیر پیتزا، پنیر موزارلا، سس بشامل، آویشن، طرز تهیه لازانیا تعداد بازديد: 102 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز