ته چین باقالی پلو یکی از انواع ته چینها میباشد که از که با باقالی پلو تهیه میشود و طعم و مزه فوق العادهای دارد.
شما می توانید ته چین را با مرغ یا گوشت تهیه کنید و برای مجالس و مهمانی خود آماده کنید زیرا یک ته چین مجلسی و متفاوت است تمام مراحل پخت ته چین باقالی پلو با گوشت و مرغ مشابه هم هستند شاید زمان ها و کمی ادویه ها متفاوت باشد. ته چین ها یکی از غذاهای مجلسی است که امروزه بین ما ایرانی ها بسیار محبوب شده است.
بیشتربخوانید:
مواد لازم برای تهیه ته چین باقالی پلو
پیاز ۱ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
رب ۱ ق غذا خوری
برنج ۳ پیمانه
باقالی ۱ پیمانه
شوید خشک ۴ ق غذا خوری
زرده تخم مرغ ۲ عدد
تخم مرغ کامل ۱ عدد
ماست ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ته چین باقالی پلو با مرغ
مرحله اول: پخت مرغ
ابتدا برنح را خیس کنید و کنار بگذارید سپس سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید و بعد پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود سپس سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل سیاه و کمی زعفران اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ ها خوب سرخ شوند در ادامه رب را اضافه کنید و تفت داده تا بوی خامی رب خارج شود سپس کمی آب اضافه کنید و بگذارید تا مرغ خوب پخته و غلیظ شود.
مرحله دوم: تهیه مایه ماستی
برای تهیه مایه ته چین زرده ها را به همراه تخم مرغ کامل و ماست و روغن و گلاب و کمی نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه بریزید و هم بزنید تا مخلوط شود سپس زعفران غلیظ دم شده را اضافه کنید و کنار بگذارید نیازی نیست خیلی هم بزنید وگرنه بوی زهم می گیرد.
مرحله سوم: پخت باقالی پلو
برای پخت برنج آن را داخل قابلمه ریخته و باقالی را اضافه کنید و بگذارید تا نیم دون شود سپس آبکش کنید و شوید خشک را اضافه کنید و هم بزنید سپس داخل کاسه مایه ماستی ریخته و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود.
مرحله چهارم: پخت ته چین باقالی پلو
حالا کف قابلمه روغن ریخته تا داغ شود سپس نیمی از مایه باقالی پلو را ریخته و مواد مرغی را بریزید و مابقی برنج را اضافه کنید و سطح ته چین را صاف کنید و برای ۵۰ دقیقه بگذارید تا دم بکشد و طلایی شود نوش جان.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شامی کباب؛ خوشمزه و مجلسی
نکات کلیدی در تهیه ته چین باقالی پلو با مرغ
می توانید مرغ را آبپز کنید و ریش ریش کنید.
می توانید برنج را به دو قسمت ساده و باقالی دار تقسیم کنید و کف قابلمه ساده ریخته و باقالی پلو را روی مواد مرغی بریزید.
می توانید ته چین باقالی پلو را در فر و در قالب نیز تهیه کنید.