Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 19:50

8
دی
برنج سه رنگ قالبی

برنج سه رنگ قالبی

گوشت را با پياز و 1 قاشق سوپخوري روغن تفت داده و آب ريخته بگذاريد، بپزد تا آبش كشيده شود. بعد رب و نمك و فلفل و ادويه را اضافه كرده و دو جوش كه زد زير حرارت را خاموش كنيد. برنج را به صورت كته پخته و دم كنيد.

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

گوشت قيمه‌اي خرد شده.................500 گرمپياز خرد شده1 عدد

رب گوجه‌فرنگي..............1 قاشق سوپخوري

نمك، فلفل و ادويه‌كاري...............1 قاشق مرباخوري

برنج...............3 پيمانه

جعفري خرد شده.................3 قاشق سوپخوري

محلول زعفران.................2 قاشق سوپخوري

روغن........................2 تا 3 قاشق سوپخوري

بیشتربخوانید:

طرز تهیه شیرازی پلو قالبی، غذای شیک و مجلسی

 

 

روش‌تهیه

گوشت را با پياز و 1 قاشق سوپخوري روغن تفت داده و آب ريخته بگذاريد، بپزد تا آبش كشيده شود. بعد رب و نمك و فلفل و ادويه را اضافه كرده و دو جوش كه زد زير حرارت را خاموش كنيد. برنج را به صورت كته پخته و دم كنيد. كف قالب را چرب كنيد. اول يك‌سوم از برنج را با جعفري خرد شده مخلوط كنيد و كف قالب ريخته و با پشت قاشق كمي فشار دهيد سپس يك‌سوم ديگر برنج را با محلول زعفران مخلوط كرده و توي قالب روي برنج و جعفري ريخته و دوباره با پشت قاشق فشار دهيد.

يك‌سوم ديگر برنج را هم سفيد روي برنج‌هاي بعدي ريخته و با پشت قاشق فشار داده و در ظرف سرو برگردانيد. گوشت پخته را وسط يا كنار برنج ريخته و سرو كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: برنج، آموزش آشپزی، زعفران، پلو، سفره آرایی، ادویه کاری، طرز تهیه، غذای مجلسی تعداد بازديد: 109 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز