مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
گوشت قيمهاي خرد شده.................500 گرمپياز خرد شده1 عدد
رب گوجهفرنگي..............1 قاشق سوپخوري
نمك، فلفل و ادويهكاري...............1 قاشق مرباخوري
برنج...............3 پيمانه
جعفري خرد شده.................3 قاشق سوپخوري
محلول زعفران.................2 قاشق سوپخوري
روغن........................2 تا 3 قاشق سوپخوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شیرازی پلو قالبی، غذای شیک و مجلسی
روشتهیه
گوشت را با پياز و 1 قاشق سوپخوري روغن تفت داده و آب ريخته بگذاريد، بپزد تا آبش كشيده شود. بعد رب و نمك و فلفل و ادويه را اضافه كرده و دو جوش كه زد زير حرارت را خاموش كنيد. برنج را به صورت كته پخته و دم كنيد. كف قالب را چرب كنيد. اول يكسوم از برنج را با جعفري خرد شده مخلوط كنيد و كف قالب ريخته و با پشت قاشق كمي فشار دهيد سپس يكسوم ديگر برنج را با محلول زعفران مخلوط كرده و توي قالب روي برنج و جعفري ريخته و دوباره با پشت قاشق فشار دهيد.
يكسوم ديگر برنج را هم سفيد روي برنجهاي بعدي ريخته و با پشت قاشق فشار داده و در ظرف سرو برگردانيد. گوشت پخته را وسط يا كنار برنج ريخته و سرو كنيد.
منبع : شور و شیرین