Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 16:19

26
آذر
مرغ پاپكورنى

مرغ پاپكورنى

سينة مرغ را به شکل مربع خرد کنید. آن‌گاه در آرد سفيد بغلتانید و در تخم‌مرغ زده شده بخوانید و نيم ساعت در يخچال استراحت دهيد. سپس در ظرف مناسبی پودرسوخارى، پودر پنیر پارمسان، نمك، پودرسير

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم:

سينة مرغ................ ١عدد

آرد سفيد................ یک‌دوم پيمانه

تخم مرغ همزده................ ٢عدد

پودر سوخاری دانه درشت.................. ١پيمانه

پودر پنير پارمسان................. یک‌دوم پيمانه

نمك، پودرسير و پاپريكا.....................  ١ قاشق سوپخورى از هركدام

جعفرى خشك.................. ٢ قاشق سوپخورى

روغن مايع.................  به میزان لازم

بیشتربخوانید:

طرز تهیه شامی کباب؛ خوشمزه و مجلسی

 

 

 

 

طرز تهیه :

سينة مرغ را به شکل مربع خرد کنید. آن‌گاه در آرد سفيد بغلتانید و در تخم‌مرغ زده شده بخوانید و نيم ساعت در يخچال استراحت دهيد. سپس در ظرف مناسبی پودرسوخارى، پودر پنیر پارمسان، نمك، پودرسير،  پاپريكا و جعفرى را ريخته و مرغها را یکی یکی در آن بغلتانید و در روغن سرخ كنيد.

یادآوری: همچنین مي‌توانيد مرغ‌ها را در فر از قبل گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.

 بیشتربخوانید:

برچسب ها: ادویه، زعفران، طرز تهیه مرغ، مرغ سوخاری، پودر سوخاری، مرغ مجلسی، مزه دار کردن مرغ، پنير پارمسان، پاپريكا تعداد بازديد: 100 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز