تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم:
سیبزمینی.................. 400 گرم
روغن مخصوص سرخکردنی................. به میزان لازم
اسفناج............. 1 کیلوگرم
کره............. 60 گرم
سیر له کرده.................. 1 حبه
نمک و فلفل.............. به میزان لازم
زیره............... یکدوم قاشق چایخوری
گشنیز تازه (خرد کرده)............... 2 قاشق سوپخوری
بیکن خرد کرده............... 3 ورق
پنیر فتا.............. 100 گرم
پنیر موزارلا دالیا.................. 100 گرم
خمیر فیلو.................. 8 ورق
کرة اضافی............... 50 گرم
بیشتربخوانید:
خورشت آلو اسفناج؛ خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه :
سیبزمینیها را پوست گرفته و حبهای خرد کنید. آنگاه آنها را در روغن داغ سرخ کنید و کنار بگذارید. سپس اسفناج را بخارپز کنید و در صافی بریزید، تا آب اضافی آن گرفته شود، بعد آن را ساطوری کنید. حالا در تابة مناسبی کره را بریزید و روی حرارت بگذارید. سیر را اضافه کنید و قدری تفت دهید، اسفناج، نمک، فلفل، سیبزمینی، زیره، گشنیز و بیکن را اضافه کنید و اندکی دیگر تفت دهید. اینک تابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود. حالا پنیر فتا و پنیر موزارلا را افزوده و مخلوط کنید. اکنون قالب کمربندی به قطر220 سانتی را انتخاب کنید، 4 ورق از خمیر فیلو را لایه لایه با کره آبکرده آغشته کنید و در کف قالب قرار دهید و مواد فراهم کرده را روی خمیر بریزید و لبههای خمیر را رویش جمع کنید. سپس 4 لایه از خمیر باقیمانده را با کره آغشته کنید و رویش قرار دهید و با دست به قسمتهای اضافی خمیر فرم دهید. اینک پای را به مدت 30-40 در فر گرم کرده با دمای 175 درجة سانتیگراد به مدت 30-40 دقیقه بپزید تا سطحش طلائی رنگ شود.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پای مرغ پنیری خوشمزه