اغلب ما طعم این غذای لذیذ را از خانههای مادربزرگ های خود به یاد داریم، اما متاسفانه امروزه کمتر این غذا را تهیه میکنیم.
اشکنه تخم مرغ یکی از مقوی ترین و خوشمزه ترین انواع این غذا است.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه اشکنه تخم مرغ به روش سنتی
مواد لازم برای تهیه اشکنه تخم مرغ
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه اشکنه تخم مرغ ساده و سریع با رب و سیب زمینی
مرحله اول: تفت دادن سیب زمینی
مرحله دوم: افزودن رب
در ادامه باید کمی پیاز را به همراه زردچوبه تفت دهید و زمانی که یکدست شد باید سیب زمینی را مجدد به قابلمه برگردانید و رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و رب خوشرنگ شود. گوجه فرنگی را پوست بگیرید و به صورت مکعبی ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
مرحله سوم: تهیه اشکنه تخم مرغ
همه مواد را باهم یک تفت دهید تا یکدست شود و در انتها باید ۲ تا ۳ پیمانه آب جوش بریزید بریزید و درب قابلمه را قرار دهید تا به جوش بیاید و بعد حرارت را کم کنید و فلفل سیاه و نمک و ادویه زعتر را اضافه کنید و بگذارید تا یک ربع پخته شود و بعد از یک ربع باید تخم مرغ ها را اضافه کنید.
می توانید زرده و سفید را جدا کنید و سفیده ها را با چنگال بزنید تا از لختگی خارج شود و به اشکنه اضافه کنید و زمانی که سفیده خودش را گرفت زرده را اضافه کنید و درب قابلمه قرار دهید تا زرده سالم باقی بماند و پخته شود و یا می توانید بدون جداسازی زرده و سفیده تخم مرغ را داخل اشکنه بشکنید. نوش جان.
بیشتربخوانید:
اشکنه با شنبلیله + طرز تهیه
طرز تهیه آش کشکینه
نکات کلیدی در تهیه اشکنه تخم مرغ خوشمزه و ساده با سیب زمینی
اجازه دهید تا اشکنه تخم مرغ خوب جا افتاده شود.
می توانید از پوره گوجه فرنگی بجای رب استفاده کنید.
برای هر نفر باید یک تخم مرغ در نظر بگیرید.