Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:49

6
آبان
لازانیا با سس مارینا را

لازانیا با سس مارینا را

روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط داغ کرده و پیاز را حدود 10 دقیقه تفت دهید. تا بلوری شود. سپس سیر را اضافه کرده و تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه دهید.

مواد لازم

خمیر لازانیا...................2 بسته، حدود 2 ورقه

مایه پنیر موتزارلا.................4 پیمانه

سس مارینارا.................5 پیمانه

پنیر موتزارلا....................5 پیمانه، رنده شده

 

مواد لازم سس مارینارا

روغن................یک‌چهارم پیمانه

پیاز سفید....................یک پیمانه، نگینی

سیر....................یک قاشق غذاخوری، رنده شده

گوجه..............2 کیلو، خرد شده

رب گوجه‌فرنگی..............2 قاشق غذاخوری

سرکه بالزامیک................ یک قاشق غذاخوری

ریحان..............یک‌چهارم پیمانه، خرد شده

نمک..............2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه...............یک‌دوم قاشق چایخوری

 بیشتربخوانید:

رول لازانیا با سس گوجه و پنیر موزارلا

 

 

 

روش‌تهیه

روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط داغ کرده و پیاز را حدود 10 دقیقه تفت دهید. تا بلوری شود. سپس سیر را اضافه کرده و تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه دهید.

2ـ گوجه،‌رب گوجه‌فرنگی، سرکه و ریحان و اضافه کرده و سس را 30 تا 45 دقیقه بجوشانید. تا بیشتر آب آن تبخیر شده و گوجه‌ها له شود و رنگ سس نارنجی شود.

3ـ دستگاه پوره‌کن برای آماده سازی سس بسیار مناسب است در این صورت از رنده درشت آن استفاده کنید تا بافت سس نسبتاً درشت باشد.

در صورتی که پوره‌کن در دسترس ندارید سس را در غذاساز ریخته و آن را بزنید تا صاف و یک‌دست شود.

 

انتخاب ظرف

برای تهیه لازانیا، یک ظرف بزرگ را انتخاب کنید. لازانیا معمولاً برای مهمانی و عده زیادی آماده می‌شود.

انتخاب ظرفی با ابعاد 25 در 32 با عمق 6 سانتی‌متر منطقی است می‌توانید ظرف کوچکتری با ابعاد 22 در 32 سانتی‌متری انتخاب کنید. اما بدیهی است که عمق این ظرف کمتر بوده و تعداد لایه‌ها کمتر می‌شود.

پیشنهاد می‌شود از ظرف‌های شیشه‌ای،‌ سرامیک براق یا استیل استفاده کنید استفاده از این ظروف، رنگ و طعم مواد غذایی اسیدی مانند گوجه را تغییر نمی‌دهد.

 بیشتربخوانید:

 

 

 

 

انتخاب و آماده سازی ظرف

1ـ قبل از پخت لازانیا، اندازه ورقه‌های لازانیا را با ظرف چک کنید. ترجیحاً ظرفی انتخاب کنید که مناسب اندازه ورقه لازانیا باشد و گوشه ورقه‌های لازانیا برنگردد. در غیر این‌صورت لازانیا را بعد از پخت به اندازه ظرف برش بزنید. (توجه داشته باشید ورقه‌های لازانیا بعد از پخت کمی بزرگ‌تر می‌شود.

2ـ قبل از لایه چینی لازانیا،‌ ظرف را چرب کنید، حتی اگر مطمئن باشید ظرف نچسب است کار از محکم‌کاری عیب نمی‌کند.

 

پخت و نگهداری لازانیا:

ورقه‌های لازانیا را حدود 10 دقیقه در آب‌نمک جوشان قرار دهید.

ورقه‌های لازانیا را با قاشق سوراخ‌دار خارج کرده و روی فویل آلومینیومی قرار دهید. (استفاده از انبر یا چنگال آن‌ها را پاره می‌کند). ورقه‌ها را آبکش نکنید،‌چون نشاسته روی لازانیا باعث بهتر چسبیدن لایه‌های لازانیا می‌شود.

بیشتربخوانید:

لازانیا اسفناج ؛ یک غذای گیاهی خوشمزه

 

 

 

چینی لازانیا

فر را روی 280 درجه‌ی سانتی‌گراد داغ کنید. 3 پیمانه از 8 پیمانه سس را برای سرو لازانیا کنار بگذارید. یک‌چهارم پیمانه از سس را کف ظرف پخش کنید. این کار باعث می‌شود لایه زیرین لازانیا نسوزد و ورقه‌های لازانیا حرکت نکند.

2ـ ورقه‌های لازانیا را طوری روی سس بچینید که کاملاً اندازه بوده و گوشه‌های آن به بالا برنگردد.

3ـ روی ورقه‌های لازانیا را کاملاً با مایه پنیر موتزارلا بپوشانید. مایه را با پشت قاشق و به آرامی روی ورقه لازانیا پخش کنید.

4ـ حدود 9 قاشق غذاخوری از سس را روی پنیر پخش کنید. اگر سس مارینارا کمی آب‌دار بود، نگران نباشید، مشکلی در کارتان پیش نمی‌آید.

5و 6ـ حدود یک‌چهارم پیمانه از پنیر را روی مواد بریزید. سپس مجدداً روی آن را با لایه‌ای از ورقه‌ لازانیا بپوشانید.

7ـ لازانیا را به آرامی و با کف دست به پایین فشار دهید. این کار به پخش و یک‌دست شدن مواد زیرین کمک می‌کند. عمل لایه چینی را مجدداً تکرار کنید.

8ـ لایه چینی را تا آنجا که امکان دارد ادامه دهید. (اگر مواد خود را به خوبی پخش کرده باشید تا 8 لایه ورقه لازانیا می‌توانید بچینید.)

بر روی آخرین لایه یک پیمانه سس ریخته و پخش کنید. سپس یک‌دوم پیمانه پنیر موتزارلا بر روی آن بپاشید.

9ـ ظرف لازانیا را بدون آن‌که روی آن را بپوشانید به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید تا آنجا که پنیر ذوب شده و مواد درون آن قل‌قل کند. لازانیا را از فر خارج کرده و 15 دقیقه استراحت دهید، سپس با یک چاقوی باریک و تیز آن را برش بزنید.

10ـ یک کفگیر یا کاردک قابل انعطاف، بهترین وسیله برای بیرون آوردن قطعات لازانیاست. غذا را با سس مارینارا و پنیر موتزارلای اضافی سرو کنید.

 منبع : شور و شیرین

 

برچسب ها: لازانیا، سرکه بالزامیک، فلفل سیاه، ریحان، سس مارینا، پنیر موتزارلا تعداد بازديد: 124 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز