Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 19:44

1
آبان
طرز تهیه املت شاپوری

طرز تهیه املت شاپوری

املت یکی از بهترین پیشنهادها برای یک صبحانه خوشمزه و مقوی است. در این مقاله به شما طرز تهیه املت شاپوری که یک صبحانه رشتی است را آموزش می دهیم

مواد لازم برای تهیه املت شاپوری

تخم مرغ : 2 عدد

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

روغن مایع : 4 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

روغن زیتون: به مقدار لازم

آب نارنج : به میزان دلخواه  

خوراک لوبیا: یک کاسه

بیشتربخوانید:



طرز تهیه املت شاپوری

ابتدا روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا روغن داغ شود.رب گوجه فرنگی را داخل روغن داغ بریزید و خیلی سریع هم بزنید تا رب نسوزد. حدود یک دقیقه رب را هم بزنید.

تخم‌ مرغ‌ها را داخل ماهیتابه بشکنید. توجه داشته باشید که زرده تخم مرغ را هم نزنید و فقط سفیده‌های تخم مرغ را با رب هم بزنید تا خوب مخلوط شود و شکل املت به خود بگیرد و زرده‌ها درسته باقی بماند.

املت داخل ماهیتابه را کنار بزنید و کمی جا باز کنید و سپس خوراک لوبیا را به آن اضافه کنید. همچنین می‌توانید املت را وسط ماهیتابه جمع کنید و خوراک لوبیا را اطراف املت بریزید.

در این مرحله نمک و فلفل سیاه را روی املت و خوراک لوبیا بپاشید.

حالا املت لوبیا شاپوری شما آماده است و می‌توانید آن با نان بربری تازه و یک استکان چای تازه دم لاهیجان میل کنید.

 

 


 

پیشنهاد ویژه:

در صورتی که به طعم روغن زیتون علاقه دارید، می‌توانید یک قاشق روغن زیتون و یک قاشق آب نارنج روی خوراک لوبیا بریزید و اجاق گاز را خاموش کنید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه املت قارچ با پنیر

 

 

برچسب ها: تخم مرغ، روغن زیتون، املت، صبحانه، آب نارنج، گوجه تعداد بازديد: 142 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز