امروز فستفودها در تمام دنیا جایگاه ویژهای دارند، به طوری که ذائقه بسیاری از مردم از غذاهای سنتی به سمت غذاهای مدرن و یا به اصطلاح فست فود میل پیدا کرده است.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کاسرول گل کلم برای صبحانه
گلکلم سوخاری نوعی از همین سوخاریهای پرطرفدار است که علاوهبر طعم خوب و دلچسب میتواند یک فست فوت مقوی هم برای بچهها باشد؛ زیرا گلکلم خواص بسیار زیادی برای سلامتی دارد. در این مطلب طرز تهیه گلکلم سوخاری در منزل همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه گلکلم سوخاری
گلکلم: ۳۰۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
آرد: ۱۰۰ گرم
آب یخ: نصف لیوان
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
نکات مربوط به گلکلم
گلکلم یکی از سبزیجات بسیار پر خاصیت و سرشار از فیبر است که دارای انواع ویتامینهای گروه c، b، k و مقادیر قابل توجهی از پتاسیم، منگنز، منیزیم و فسفر است. گلکلم سالم و تازه باید کاملا سفید باشد و لکههای سیاه روی گلمکلم نشانه کهنگی آن است. سطح گل کلم باید کاملا ترد و تازه باشد و آثار له شدگی نداشته باشد. همچنین برگهای گلکلم تازه باید به رنگ سبز روشن باشد. گلکلم را میتوانید بدون اینکه بشویید، به مدت ۵ روز در یخچال و داخل کیسه کاملا خشک و با سر باز نگهداری کنید.
طرز تهیه گلکلم سوخاری
۱ ـ برای شروع کار ابتدا گلکلم را خرد کنید و خوب بشویید. سپس یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی اجاق گاز بگذراید تا جوش بیاید. گلکلمها را داخل آب جوش بریزید و ۵ دقیقه زمان بدهید تا بجوشد و کمی نرم شود؛ سپس آبکش کنید.
۲ ـ تخم مرغ را داخل یک کاسه مناسب بریزید و آرد را همراه با نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به آن اضافه کنید. با یک چنگال همه مواد را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند؛ سپس آب یخ را کم کم به مایه اضافه کنید، در حدی که مایه بیش از حد شل نشود و غلظت داشته باشد.