مواد لازم
سيبزميني خام.....................500 گرم
تخممرغ متوسط...................5 عدد
گردو.................150 گرم
روغن براي سرخ كردن..................مقداري
خلال پسته و بادام....................مقداری براي تزيين
مواد لازم برای شربت كوكو:
آب................200 گرم
شكر...................300 تا 350 گرم
گلاب.....................یکهشتم پيمانه
زعفران دم كرده غليظ..........................یک قاشق سوپخوری
طرز تهيه شربت كوكو:
آب و شكر را روي حرارت گداشته و بعد از اينكه جوش آمد، به مدت 10 دقيقه با حرارت كم آب و شكر را بجوشانيد. سپس گلاب و زعفران را اضافه کنید. بعد از يكي دو جوش حرارت را خاموش کرده و شربت را كنار بگذاريد.
طرز تهيه كوكو:
سيبزمينيها را آبپز كنيد. پوست آنها را گرفته و كاملاً بكوبيد تا پوره شده و گلولهاي نداشته باشند. تخممرغها را يكييكي اضافه كنيد. بعد از افزودن هر تخممرغ مواد را كاملاً بكوبيد تا يكدست شوند. مغز گردوها را کوبیده(گردو نبايد زياد نرم شود و بايد كمي درشت بماند) و به مخلوط سيبزميني و تخممرغ اضافه کرده و هم بزنيد. مايه كوكو را در تابه نچسبي كه در آن روغن را داغ کردهاید، بريزيد. درب تابه را بسته و بعد از اينكه يك طرف كوكو سرخ شد، حرارت را خاموش كنيد.كمي كه كوكو خنك شد، به دلخواه برش زده و برشها را برگردانيد. تابه را مجدداً روي حرارت گذاشته و طرف ديگر كوكو را با در نيمه باز سرخ کنید. در اين مرحله دو سوم از شربت ولرم را روي كوكو بريزيد و به مدت 20 دقيقه تابه را روي حرارت ملایم بگذارید تا شربت به خورد كوكو برود. سپس بقيه شربت را اضافه کرده و 10 دقيقه ديگر روي حرارت بگذارید. در اين مرحله حرارت را خاموش كرده و بعد از نيم ساعت كه كوكو خنك شد، برشها را به ظرف سرو منتقل كنيد و روي هر برش را باخلال پسته و بادام خرد شده تزيين نماييد.