Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 19:51

29
مهر
قوره ویج

قوره ویج

مرغ را همراه با يك عدد پياز، نمك و فلفل بپزيد. سير را پوست بگيريد. جعفري، چغندر پوست گرفته خام، مغز گردو و سير را چرخ و كمي سرخ كنيد. به آن نمك، فلفل و زردچوبه بزنيد و با آب مرغ مخلوط كنيد.

مواد لازم برای 8 نفر

مرغ.................يك عدد

پياز.............يك عدد

نمك، فلفل و زردچوبه  .................... به ميزان لازم

سير................2 بوته

جعفري...................500 گرم

چغندر..................يك عدد

مغز گردو...............يك پيمانه

روغن مايع.................به ميزان لازم

برنج ايراني..................يك پيمانه

آب سرد...............2 پيمانه

دارچین.......................به مقدار لازم

آب نارنج..................يك پيمانه

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش بیج بیج ؛ غذای محبوب مازندرانی

بیج بیج با ماهی كیلكا

 

 

روش‌تهیه

مرغ را همراه با يك عدد پياز، نمك و فلفل بپزيد. سير را پوست بگيريد. جعفري، چغندر پوست گرفته خام، مغز گردو و سير را چرخ و كمي سرخ كنيد. به آن نمك، فلفل و زردچوبه بزنيد و با آب مرغ مخلوط كنيد. برنج را آسياب و با آب سرد مخلوط و به خورش اضافه كنيد. خورش را روی حرارت بگذارید تا جا بیفتد. مرغ را تكه‌تكه کرده و به خورش اضافه كنيد و به آن دارچين و آب نارنج بزنيد. وقتي خورش به غلظتی مانند فسنجان رسيد و جا افتاد، آماده سرو مي‌باشد. مي‌توانید آن را با كته سرو كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای سنتی، آموزش آشپزی، چغندر، طرز تهیه، غذای شمالی، سير تعداد بازديد: 150 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز