مواد لازم برای 8 نفر
مرغ.................يك عدد
پياز.............يك عدد
نمك، فلفل و زردچوبه .................... به ميزان لازم
سير................2 بوته
جعفري...................500 گرم
چغندر..................يك عدد
مغز گردو...............يك پيمانه
روغن مايع.................به ميزان لازم
برنج ايراني..................يك پيمانه
آب سرد...............2 پيمانه
دارچین.......................به مقدار لازم
آب نارنج..................يك پيمانه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خورش بیج بیج ؛ غذای محبوب مازندرانی
بیج بیج با ماهی كیلكا
روشتهیه
مرغ را همراه با يك عدد پياز، نمك و فلفل بپزيد. سير را پوست بگيريد. جعفري، چغندر پوست گرفته خام، مغز گردو و سير را چرخ و كمي سرخ كنيد. به آن نمك، فلفل و زردچوبه بزنيد و با آب مرغ مخلوط كنيد. برنج را آسياب و با آب سرد مخلوط و به خورش اضافه كنيد. خورش را روی حرارت بگذارید تا جا بیفتد. مرغ را تكهتكه کرده و به خورش اضافه كنيد و به آن دارچين و آب نارنج بزنيد. وقتي خورش به غلظتی مانند فسنجان رسيد و جا افتاد، آماده سرو ميباشد. ميتوانید آن را با كته سرو كنيد.
منبع : شور و شیرین