Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 19:52

4
اسفند
بیج‌بیج با ماهی كیلكا

بیج‌بیج با ماهی كیلكا

طرز تهیه بیج‌بیج با ماهی كیلكا

 بیج‌بیج با ماهی كیلكا

 

 

مواد لازم برای 6 نفر:

 

 

ماهی كیلكا     1 كیلوگرم

پیازداغ     5 قاشق سوپخوری

نمك، فلفل و زردچوبه     به مقدار لازم

روغن مایع سرخ‌كردنی     به مقدار لازم

سبزی محلی      15 دسته

مغز گردوی آسیاب‌كرده     150 گرم

رب انار     2 قاشق سوپخوری

*شامل گشیز، جعفری، زلنگ، انارریجه، اوجی و برگ سیر

 

ماهی‌ها را پس از تمیزكردن چرخ كنید. بعد با پیازداغ، نمك، فلفل، زردچوبه و قدری روغن، روی حرارت تفت دهید. سپس سبزی‌ها را بشوئید و چرخ كنید و روی حرارت قراردهید تا آب آن كاملاً گرفته شود. آن‌گاه مغز گردو و رب انار به این مواد بیفزائید و همه‌ی مواد را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملایم بگذارید و درِ ظرف را ببندید تا غذا جا بیفتد. حالا آن را در ظرف مناسبی بكشید. و از خود پذیرائی نمائید.

 

 

 

برچسب ها: رب انار، زردچوبه، مغز گردو، بیج‌بیج با ماهی كیلكا تعداد بازديد: 651 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز