بیجبیج با ماهی كیلكا
مواد لازم برای 6 نفر:
ماهی كیلكا 1 كیلوگرم
پیازداغ 5 قاشق سوپخوری
نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن مایع سرخكردنی به مقدار لازم
سبزی محلی 15 دسته
مغز گردوی آسیابكرده 150 گرم
رب انار 2 قاشق سوپخوری
*شامل گشیز، جعفری، زلنگ، انارریجه، اوجی و برگ سیر
ماهیها را پس از تمیزكردن چرخ كنید. بعد با پیازداغ، نمك، فلفل، زردچوبه و قدری روغن، روی حرارت تفت دهید. سپس سبزیها را بشوئید و چرخ كنید و روی حرارت قراردهید تا آب آن كاملاً گرفته شود. آنگاه مغز گردو و رب انار به این مواد بیفزائید و همهی مواد را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملایم بگذارید و درِ ظرف را ببندید تا غذا جا بیفتد. حالا آن را در ظرف مناسبی بكشید. و از خود پذیرائی نمائید.