Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:46

29
مهر
قارچ پلو

قارچ پلو

ابتدا سير، پيازچه و دانه‌های هل را در روغن كمي تفت دهيد، سپس قارچ و كره را اضافه كرده و دوباره تفت دهيد. برنج را كه قبلاً شسته و خيس كرده‌ايد را با گرام‌ماسالا و زنجبيل به مواد اضافه كرده و با حرارت كم تفت دهيد.

مواد لازم برای 4 نفر

سير رنده شده.....................يك قاشق چايخوري

پيازچه................250 گرم، خرد شده

دانه هل.................3 عدد

روغن................به مقدار لازم

قارچ................200 گرم

كره.................50 گرم

برنج باسماتي..................2 پيمانه

گرام‌ماسالا..................يك قاشق چايخوري

زنجبيل رنده شده.................يك قاشق چايخوري

آب ................ 2 پيمانه

نمك و محلول زعفران.....................به ميزان لازم

گشنيز خرد شده.....................نصف پیمانه

بیشتربخوانید:

طرز تهیه پلو شوشتری مجلسی با طعمی بی‌نظیر

طرز تهیه پلو هفت رنگ ؛ یک غذای خوشرنگ و مجلسی

 

روش‌تهیه

ابتدا سير، پيازچه و دانه‌های هل را در روغن كمي تفت دهيد، سپس قارچ و كره را اضافه كرده و دوباره تفت دهيد. برنج را كه قبلاً شسته و خيس كرده‌ايد را با گرام‌ماسالا و زنجبيل به مواد اضافه كرده و با حرارت كم تفت دهيد. سپس آب و نمك را ريخته، در قابلمه را گذاشته، بگذاريد پلو پخته و دم بكشد. بعد از 10 دقيقه قابلمه را از روی حرارت برداشته و 5 دقيقه‌ در آن را باز نكنيد. بعد از آن در قابلمه را برداشته، گشنيز خرد شده و محلول زعفران را اضافه كرده و پلو را در ظرف كشيده و سرو كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: ادویه، انواع پلو، قارچ، سیر، غذای فوری، طرز تهیه قارچ پلو، قارچ پلو، هل، گرام‌ماسالا، گشنيز تعداد بازديد: 169 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز