Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:36

28
مهر
شامی كواو

شامی كواو

تخم‌مرغ را با همزن بزنید تا يك‌دست شود. سپس گوشت چرخ كرده، سبزي معطر، نمك، زردچوبه و فلفل را اضافه كرده و ورز دهید. در آخر آرد و پياز را اضافه كرده و با دست مرطوب به ورز دادن ادامه دهید.

مواد لازم

تخم‌مرغ.........................2 عدد

گوشت چرخ كرده .....................500 گرم

سبزي معطر.....................200 گرم، خرد شده

نمك، زردچوبه و فلفل سياه........................به مقدار لازم

آرد....................2 قاشق سوپخوري

پياز.........................يك عدد، رنده شده

روغن.....................به مقدار لازم

ذرت، گوجه‌فرنگی‌ و زيتون سياه......................براي تزيين

بیشتربخوانید:

کتلت کینوا

طرز تهیه کتلت تن ماهی؛ سریع، راحت و خوشمزه

طرز تهیه کتلت پاکستانی

 

 

 

 

روش‌تهیه

تخم‌مرغ را با همزن بزنید تا يك‌دست شود. سپس گوشت چرخ كرده، سبزي معطر، نمك، زردچوبه و فلفل را اضافه كرده و ورز دهید. در آخر آرد و پياز را اضافه كرده و با دست مرطوب به ورز دادن ادامه دهید. از مواد آماده شده يك گلوله در كف دست درست كرده و سپس فشار دهید تا تخت شود. آن را  در روغن فراوان سرخ کنید(در صورت محدوديت در استفاده از روغن مي‌توان از فرهاي نوري هم استفاده كرد). بعد از سرخ شدن، آن‌ها را دانه‌دانه روي دستمال خشك‌كن قرار دهید تا روغن اضافيشان برود. سپس با ذرت، گوجه‌فرنگی و زيتون تزيين كرده و سرو کنید.

 منبع : شور و شیرین

 

برچسب ها: ادویه، ذرت، سبزی معطر، گوجه‌فرنگی‌، شامی، طرز تهیه شامی، زيتون سياه تعداد بازديد: 211 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز