مواد لازم برای 8 تا 10 نفر
نان باگت.......................2 عدد
پنير پارمزان...................100 گرم
سس مايونز.................4تا 5 قاشق سوپخوري
شويد و جعفري.................50 گرم از هر کدام، خرد شده
فلفل سبز تند................يك عدد، نگيني خرد شده
پورهي سيبزميني و هويج...................200 گرم از هر کدام
پنير گودا....................200 گرم
ژامبون گوشت.....................120 گرم
خيارشور................ 150 گرم
بیشتربخوانید:
ساندویچ کیک سوئدى
پنی نی مارگاریتا
روشتهیه
ابتدا سر و ته نانها را ببريد، مغز وسط نان را با قاشق خارج كرده و كنار بگذاريد. پنير پارمزان، سس مايونز، شويد و جعفري خرد شده را به همراه فلفل سبز تند به مخلوط پورهي سيبزميني و هويج اضافه کرده و خوب هم بزنيد تا يكدست شود. پنير گودا، ژامبون گوشت و خيارشور را به شكل مكعبي درشت خرد کرده و به مخلوط پوره اضافه كنيد. مواد را با قاشق درون نانها پر کرده و اجازه دهید تا به مدت 2 ساعت در يخچال بماند، سپس آن را حلقه حلقه برش زده و با سالاد فصل سرو كنيد.
منبع : شور و شیرین