Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 19:07

27
مهر
ساندويچ ديپلمات

ساندويچ ديپلمات

ابتدا سر و ته نان‌ها را ببريد، مغز وسط نان را با قاشق خارج كرده و كنار بگذاريد. پنير پارمزان، سس مايونز، شويد و جعفري خرد شده را به همراه فلفل سبز تند به مخلوط پوره‌ي سيب‌زميني و هويج اضافه کرده و خوب هم بزنيد تا يك‌دست شود.

مواد لازم برای 8 تا 10 نفر

نان باگت.......................2 عدد

پنير پارمزان...................100 گرم

سس مايونز.................4تا 5 قاشق سوپخوري

شويد و جعفري.................50 گرم از هر کدام،‌ خرد شده

فلفل سبز تند................يك عدد، نگيني خرد شده

پوره‌ي سيب‌زميني و هويج...................200 گرم از هر کدام

پنير گودا....................200 گرم

ژامبون گوشت.....................120 گرم

خيارشور................ 150 گرم

بیشتربخوانید:

ساندویچ کیک سوئدى

پنی نی مارگاریتا

 

روش‌تهیه

ابتدا سر و ته نان‌ها را ببريد، مغز وسط نان را با قاشق خارج كرده و كنار بگذاريد. پنير پارمزان، سس مايونز، شويد و جعفري خرد شده را به همراه فلفل سبز تند به مخلوط پوره‌ي سيب‌زميني و هويج اضافه کرده و خوب هم بزنيد تا يك‌دست شود. پنير گودا، ژامبون گوشت و خيارشور را به شكل مكعبي درشت خرد کرده و به مخلوط پوره اضافه كنيد. مواد را با قاشق درون نان‌ها پر کرده و اجازه دهید تا به مدت 2 ساعت در يخچال بماند، سپس آن را حلقه حلقه برش زده و با سالاد فصل سرو كنيد.

منبع : شور و شیرین

 

برچسب ها: فست فود، ساندویچ، غذای فوری، ژامبون گوشت، نان باگت، ساندویچ سرد، پنير پارمزان، پنير گودا تعداد بازديد: 84 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز