Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 07:40

14
مرداد
پَنی نی مارگاریتا

پَنی نی مارگاریتا

ابتدا روی هریک از نان‌ها به اندازۀ 1 قاشق چای‌خوری سس پستو را می‌مالیم. سپس 2 برگ ریحان و 1 ورق پنیر موزارلا و 2 ورق نازک گوجه‌فرنگی می‌گذاریم و در آخر دوباره یک ورق نان می‌گذاریم. هر ساندویچ را داخل ساندویچ میکر می‌گذاریم

مواد لازم برای 8 نفر

نان تست.................. 16 ورق

سس پستو..................8 قاشق چای‌خوری

برگ ریحان...............16 عدد

پنیر موزارلا...................8 ورق برش خورده

گوجه‌فرنگی متوسط.................2 عدد

نمک و فلفل .................به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه بلینی؛ پنکیک های سرخ شده

 

 

روش‌تهیه

ابتدا روی هریک از نان‌ها به اندازۀ 1 قاشق چای‌خوری سس پستو را می‌مالیم. سپس 2 برگ ریحان و 1 ورق پنیر موزارلا و 2 ورق نازک گوجه‌فرنگی می‌گذاریم و در آخر دوباره یک ورق نان می‌گذاریم. هر ساندویچ را داخل ساندویچ میکر می‌گذاریم تا حدی که کمی قهوه‌ای کمرنگ شوند. هر ساندویچ را برش زده به صورت 4 قسمت و سپس به صورت کرم سرو می‌کنیم.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: سس پستو، پنیر موزارلا، نان تست، طرز تهیه سس پستو تعداد بازديد: 121 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز