مواد لازم برای 8 نفر
نان تست.................. 16 ورق
سس پستو..................8 قاشق چایخوری
برگ ریحان...............16 عدد
پنیر موزارلا...................8 ورق برش خورده
گوجهفرنگی متوسط.................2 عدد
نمک و فلفل .................به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه بلینی؛ پنکیک های سرخ شده
روشتهیه
ابتدا روی هریک از نانها به اندازۀ 1 قاشق چایخوری سس پستو را میمالیم. سپس 2 برگ ریحان و 1 ورق پنیر موزارلا و 2 ورق نازک گوجهفرنگی میگذاریم و در آخر دوباره یک ورق نان میگذاریم. هر ساندویچ را داخل ساندویچ میکر میگذاریم تا حدی که کمی قهوهای کمرنگ شوند. هر ساندویچ را برش زده به صورت 4 قسمت و سپس به صورت کرم سرو میکنیم.