Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:07

25
مهر
دیپ فلفل و گردو

دیپ فلفل و گردو

پوست و تخم فلفل دلمه‌ای را گرفته و ریز خرد کنید. ماست را بزنید تا صاف و یک‌دست شود. پیازچه، سیر رنده شده، گردوی خرد شده، نمک و روغن زیتون را اضافه کنید. در آخر فلفل دلمه‌ای را هم اضافه کرده و در ظرف سرو بریزید.

مواد لازم

فلفل دلمه‌ای قرمز..................  2 عدد، کبابی شده

ماست....................یک پیمانه

پیازچه...................   5 ساقه، ریز خرد شده

سیر..................یک حبه، رنده شده

گردوی خرد شده......................یک پیمانه

نمک...............  به میزان لازم

روغن زیتون....................3 قاشق سوپخوری

بیشتربخوانید:

طرز تهیه 5 نوع «دیپ» خوشمزه

 

 

روش تهیه

پوست و تخم فلفل دلمه‌ای را گرفته و ریز خرد کنید. ماست را بزنید تا صاف و یک‌دست شود. پیازچه، سیر رنده شده، گردوی خرد شده، نمک و روغن زیتون را اضافه کنید. در آخر فلفل دلمه‌ای را هم اضافه کرده و در ظرف سرو بریزید.

منبع : شور و شیرین

 

 

برچسب ها: گردو، روغن زیتون، سیر، پیازچه، چاشنی، پیش غذا، دیپ، طرز تهیه دیپ تعداد بازديد: 194 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز