برترینها: دیپ نوعی چاشنی یا سس است که عموما با چیپس یا سبزیجات سرو میشود. از دیپها معمولا به عنوان چاشنی اشتها آور استفاده کرده و به صورت سرد و گرم سرو میشوند.
دیپهایی که در این مطلب آموزش دادهایم، همه در آرامپز تهیه میشوند و زمان پخت آنها طولانی و بالای دو ساعت است. دیپ نوعی چاشنی یا سس است که عموما با چیپس یا سبزیجات سرو میشود.
دیپ اسفناج و آرتیشو
زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت: 2 ساعت و 15 دقیقه
تعداد: 8 نفر
مواد لازم
400 گرم مغز آرتیشو (کنگر فرنگی) خرد کرده
280 گرم اسفناج منجمد
یک عدد پیاز کوچک خرد شده
225 گرم خامه ترش
یک عد پیاز کوچک خرده کرده
دو حبه سیر رنده شده
¾ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
¾ پیمانه شیر
نصف پیمانه پنیر فتا خرد شده
1/3 پیمانه سس مایونز
یک قاشق غذاخوری سرکه قرمز
¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
225 گرم پنیر خامه ای
طرز تهیه
1. مغز آرتیشو، اسفناج، خامه ترش، پیاز، سیر، پارمسان، شیر، فتا، مایونز، سرکه و فلفل را با هم درون آرام پز بریزید. آنها را هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. سپس روی آنها پنیر خامه ای بریزید.
2. در آرام پز را بگذارید، حرارت آن را کم کنید و بگذارید 2 ساعت پخته شوند.
3. سپس در قابلمه را بردارید. پنیر خامه ای را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را 15 دقیقه دیگر بپزید.
Queso چیلی
زمان تهیه: 5 دقیقه
زمان پخت: 2 ساعت
تعداد: 8 نفر
مواد لازم
450 گرم پنیر سفید
یک پیمانه شیر
نصف قاشق چایخوری فلفل هندی
دو قاشق چایخوری پاپریکا
یک قاشق چایخوری نمک
425 گرم کنسرو چیلی
سه قاشق چایخوری پودر چیلی
دو قاشق چایخوری زیره سبز
آب یک عدد لیموترش
چیپس تورتیلا
طرز تهیه
1. پنیر را به مکعب های کوچک تقسیم کنید. همه مواد به غیر از چیپس تورتیلا را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون آرامپز بریزید. در دستگاه را بگذارید و با درجه کم به مدت 2 ساعت بپزید.
2. دوباره هم بزنید تا همه مواد در هم مخلوط شوند. سپس، 30 دقیقه دیگر بپزید.
3. این دیپ را با چیپس تورتیلا سرو کنید.
دیپ پیتزا
زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت: 4 ساعت
تعداد: 8 نفر
مواد لازم
450 گرم سوسیس
نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
یک پیمانه فلفل سبز خرد شده
یک پیمانه پیاز خرد شده
دو حبه سیر رنده شده
800 گرم سس پیتزا
1/3 پیمانه پنیر پارمسان
نصف پیمانه پنیر موتزارلا
نمک و فلفل سیاه
نان سیر
یک عدد باگت فرانسوی
یک قالب کره
دو حبه سیر پوست کنده و خرد شده
¼ قاشق چایخوری نمک دانه درشت
¼ پیمانه پنیر پارمسان
طرز تهیه
دیپ پیتزا
1. فلفل سبز، پیاز، سیر، سس پیتزا و پنیر پارمسان را با هم درون آرام پز بریزید و هم بزنید.
2. روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم قرار دهید. سوسیس و فلفل قرمز را بیفزایید و تفت دهید. سوسیس های پخته شده را درون آرامپز و روی بقیه مواد بریزید.
3. آنها را 4 ساعت بپزید. برای مزهدار شدن، نمک و فلفل سیاه بیفزایید. پنیز موتزارلا راباید پیش از سرو اضافه کنید.
نان سیر
1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید.
2. یک لایه کاغذ روغنی کف سینی فر قرار دهید. برش های نان باگت را کف آن بگذارید.
3. در یک قابلمه کوچک، کره را روی حرارت ملایم آب کنید و سیر را در آن تفت دهید. نمک و ادویه ایتالیایی (مخلوط پودر سبزیجات معطر) را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را دو دقیقه تفت دهید.
4. با کمک قلمموی شیرینی پزی، کره طعمدار را روی سطح مخلوط بمالید. پنیر پارمسان را روی سطح آن بریزید.
5. آنها را به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید تا سطح آنها طلایی شوند.
دیپ مرغ
مواد لازم
450 گرم گوشت سینه مرغ (بدون استخوان)
¼ پیمانه آب مرغ
2 تا 4 قاشق غذاخوری سس چیلی
دو قاشق غذاخوری عسل
یک قاشق چایخوری سس تند
225 گرم پنیر خامه ای نرم شده
یک پیمانه پنیر رنده شده چدار
طرز تهیه
1. مرغ را درون آرامپز بریزید.
2. آب مرغ، سس تند، عسل و سس سیر (در صورت تمایل) اضافه کنید.
3. آنها را روی مرغ بریزید.
4. در آرامپز را ببندید و به مدت 2 تا 3 ساعت بپزید.
5. مرغ پخته شده را رنده کنید.
6. پنیر خامه ای نرم شده اضافه کنید. هم بزنید تا مواد یکدست شوند. دوباره آنها را درون قابله بازگردانید و با حرارت بالا به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید.
7. این دیپ رابا چیپس تورتیلا یا سبزیجات سرو کنید.
دیپ ذرت و هالوپینو
زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت: 2 ساعت
تعداد: 6 نفر
مواد لازم
4 ورق ژامبون
3 قوطی کنسرو ذرت
دو عدد فلفل هالوپینو خرد شده
نصف پیمانه خامه ترش
یک پیمانه پنیر فلفلی
1/4 پیمانه پنیر پارمسان
نمک و فلفل سیاه
225 گرم پنیر خامه ای، مکعبی
2 قاشق غذاخوری پیاز کوهی خرد شده
طرز تهیه
1. تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. ژامبون را اضافه کنید و 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
2. ذرت، هالوپینو، خامه ترش، پنیر فلفلی و پنیر پارمسان را درون آرام پز بریزید. نمک و فلفل اضافه کنید تا مزهدار شود. خوب هم بزنید. روی آن پنیر خامه ای بریزید. در قابلمه را بگذارید و دو ساعت بپزید.
3. در قابلمه را بردارید و هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود. در قابلمه را بگذارید و 15 دقیقه دیگر بپزید.
4. این دیپ را باید گرم با ژامبون و پیازکوهی سرو کنید.