مواد لازم برای 5 تا 6 نفر
روغن....................یک پیمانه
پیاز ساطوری درشت..................یک عدد
سیر کوبیده...............4 پر
ادویه خورشی.....................یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز...............یک قاشق چایخوری
گوشت خرد کرده......................500 گرم
لیموعمانی...............4 عدد
گشنیز ساطوری..............یک کیلوگرم
گرد لیمو عماني.....................یک قاشق سوپخوری
سیبزمینی پوست کنده و خرد شده....................... 3 عدد
نمک......................یکو نیم قاشق چایخوری
محلول زعفران..................یک قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
روشتهیه
مقداری از روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس پیاز را به آن اضافه كرده، اجازه دهید تا طلاییرنگ شود. سیر، ادویهها و گوشت را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقهی دیگر هم بزنید تا گوشت خرماییرنگ شود. 3 پیمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت بپزد. لیموعمانیها را سوراخ کرده و در یک پیمانه آب خیس کنید و پس از آنکه گوشت کمی پخت به خورش بیفزایید، گشنیز را هم در مقداری روغن خوب سرخ کنید و در اواخر طبخ، گردلیمو عماني و گشنيز را به همراه سیبزمینی به خورش بیفزایید و به مدت 45 دقیقهی دیگر خورش را بپزید تا قوام آمده و به روغن بیفتد. در آخر نمک و محلول زعفران را اضافه و خورش را بعد از یکی دو جوش از روی حرارت بردارید.