مواد لازم براي4 تا 6 نفر:
كشمش پلويي...............2 قاشق سوپخوري
روغن................4 تا 6 قاشق سوپخوري
پياز متوسط..................يك عدد، ساطوري
خلال بادام............... 3 قاشق سوپخوري
دارچين....................1 قاشق چايخوري
ادويه پلويي................1 تا 2 قاشق چايخوري
برنج..................350 گرم، خيسانده وآب گرفته
آب مرغ...................750 ميليليتر(3 پيمانه)
جگر مرغ.................250 گرم، خرد كرده
نمك و فلفل...................به ميزان لازم
جعفري ساطوري................3 قاشق سوپخوري
شويد ساطوري..............3 قاشق سوپخوري
بیشتربخوانید:
رشته پلو با قیسی ؛ یک غذای سنتی خوشمزه
رشته پلو با سبزی و ماهی
روشتهیه
كشمش را 15 دقيقه در آب گرم خيس کرده و آبكش كنيد. 3 قاشق سوپخوري از روغن را داغ كرده و پياز را روي شعله متوسط 5 تا 6 دقيقه تفت دهيد تا بلوري شود. بادام را اضافه كرده و يك تا دو دقيقه تفت دهيد تا طلايي شود، سپس كشمش، ادويهها و برنج را اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد. آب مرغ را افزوده و آن را روي شعله زياد به جوش آوريد، تا آب مرغ آرامآرام جذب شود (مانند كته). هنگامي كه آب مرغ تبخير شد، شعله را كم كرده و در آن را ببنديد، تا به مدت 30 دقيقه دم بكشد. باقيماندهي روغن را در يك تابه داغ كرده و جگر را در آن سرخ كنيد تا آب آن كاملاً كشيده شده و سرخ شود. به آن نمك و فلفل زده و از روي شعله برداريد. پس از اين كه برنج آماده شد، روی آن روغن داده و با كفگير کمی مخلوط کرده، سپس جگر و سبزيجات را با آن مخلوط نموده و در ظرف بكشيد.
منبع : شور و شیرین