Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 28 آبان 1403 - 03:17

20
مهر
پانزروتی

پانزروتی

یک تابه کوچک را با کمی روغن چرب کرده و پیاز، قارچ و فلفل‌دلمه‌ای را در آن تفت دهید تا نرم شود. (حدود 5 دقیقه)، سپس نمک و فلفل آن را اندازه کرده و کنار بگذارید تا سرد شود.

مواد لازم برای 4 نفر

خمیر پیتزا......................یک دستور

سس گوجه‌فرنگی....................یک‌دوم پیمانه

پنیر موتزارلا....................180 گرم، رنده شده

کالباس سالامی..................100 گرم، ساطوری

فلفل دلمه کوچک....................یک عدد، ساطوری

پیاز کوچک..................یک عدد، ساطوری

قارچ....................75 گرم، ورقه ورقه

نمک و فلفل....................به میزان لازم

روغن سرخ کردنی...................به میزان لازم

 

روش‌تهیه

یک تابه کوچک را با کمی روغن چرب کرده و پیاز، قارچ و فلفل‌دلمه‌ای را در آن تفت دهید تا نرم شود. (حدود 5 دقیقه)، سپس نمک و فلفل آن را اندازه کرده و کنار بگذارید تا سرد شود.

خمیر پیتزا را 12 قسمت کرده و هر یک را به شکل یک پیتزای کوچک به قطر 10 تا 8 سانتی‌متر درآورید.

قسمت مرکزی خمیر را سس ریخته و روی آن اندکی پنیر بپاشید، سپس کمی از مایه پیاز و فلفل دلمه و کمی از ژامبون روی آن ریخته و دوباره روی آن اندکی پنیر بپاشید. با کمک قلم‌مو و آب دور پیتزاها را خیس کرده و آن را تا کنید تا لبه‌های خمیر روی هم بیاید، سپس با کمک چنگال دور تا دور لبه خمیر را کمی فشار دهید تا به هم بچسبد.

روغن را در یک قابلمه کوچک داغ کرده و پانزروتی‌ها را داخل روغن شناور سرخ کنید(حدود 8 تا 10 دقیقه) مواظب باشید تا حرارت زیاد روی آن‌ها را نسوزاند، سپس از روغن خارج کرده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.

تعداد بازديد: 89 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز