مواد لازم برای 4 نفر:
اسپاگتی....................500 گرم
نمک................به مقدار لازم
روغن مایع..................6 قاشق سوپخوری
پودر پنیر پارمزان..................50 گرم
مواد لازم برای سس جگر:
کره...................30 گرم
جگر مرغ..............250 گرم، رگ و ریشه گرفته، خرد کرده
پودر آویشن.............یک قاشق چایخوری
سرکه...............6 قاشق سوپخوری، 900 ميليليتر
شکر.................یک قاشق چایخوری
جعفری ساطوری..............یک قاشق سوپخوری
بیشتر بخوانید:
پاستا پنه با سس آلفردو + طرز تهیه
مواد لازم برای سس گوجهفرنگی:
روغن مایع.................2 قاشق سوپخوری
کره..................30 گرم
پیاز متوسط..................... یک عدد، ساطوری شده
سیر...................2 حبه، رنده شده
قارچ.......................100 گرم، درشت خرد شده
کنسرو گوجهفرنگی..................... 2 قوطی، پوره شده
آبمرغ.................300 میلیلیتر
شکر.....................یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل...................به میزان لازم
طرز تهیه
اسپاگتی را در 4 لیتر آب با مقداری نمک و 4 قاشق سوپخوری از روغن بجوشانید تا مغزپخت شود. سپس آن را آبکش نموده و در کاسه بریزید و با 2 قاشق سوپخوری روغن باقیمانده خوب مخلوط کنید. نیمی از پاستا را در دیس کشیده و نیمی از سس جگر را روی آن بریزید. نیمی از سس گوجه و پنیر را نیز روی آن ریخته و این کار را مجدداً تکرار کنید.
بیشتربخوانید:
اسپاگتی با توپهای مرغ
روش تهیه سس جگر مرغ:
برای تهیهی سس جگر مرغ، کره را در یک تابه داغ کرده و جگر را روی شعله ملایم در آن سرخ کنید تا برشته شود. آویشن را اضافه کرده و هم بزنید. شعله را زیاد کنید و سرکه و شکر را افزوده و یک دقیقه بجوشانید. جعفری را نیز اضافه نموده، هم بزنید و حرارت را خاموش کنید.
روش تهیه سس گوجهفرنگی:
برای تهیهی سس گوجهفرنگی، روغن و کره را در یک تابه داغ کرده و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود(حدود 5 دقیقه). سیر و قارچ را اضافه کرده و تفت دادن را 3 دقیقه دیگر ادامه دهید. گوجهفرنگی، آبمرغ و شکر را اضافه کرده و سس را 30 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.