مواد لازم
پياز...................1 عدد
روغن................ به ميزان لازم
ادويه (زردچوبه، دارچين، نمك)..................به ميزان لازم
زعفران دم كرده...................به ميزان لازم
گوشت چرخ كرده.................200 گرم
لپه................. يك چهارم پيمانه
شكر.................... 1 قاشق سوپخوري
آب ليمو ....................2 قاشق سوپخوري
سيب درشت..................4 عدد
كره ................3 قاشق سوپخوري
بیشتربخوانید:
دلمه کدو حلوایی + طرز تهیه
طرز تهیه بیف استراگانف کلاسیک
روشتهیه
ابتدا پياز را در روغن تفت داده و به آن ادويه و كمي نيز زعفران، اضافه كنيد سپس گوشت چرخ كرده را افزوده و بعد لپه را كه از قبل پختهايد به همراه كمي شكر و آب ليمو به گوشت اضافه كرده و مواد را كنار بگذاريد. داخل سيبها را يك به يك خالي كرده و آنها را با مواد پر كنيد. سيبها را در ظرف چيده و آب را همراه با كره آب كرده و زعفران و آب ليمو و شكر را روي آنها ريخته و اجازه دهيد تا بپزد.