Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 19:11

2
مهر
دلمه سيب

دلمه سيب

ابتدا پياز را در روغن تفت داده و به آن ادويه و كمي نيز زعفران، اضافه كنيد سپس گوشت چرخ كرده را افزوده و بعد لپه را كه از قبل پخته‌ايد به همراه كمي شكر و آب ليمو به گوشت اضافه كرده و مواد را كنار بگذاريد.

مواد لازم

پياز...................1 عدد

روغن................ به ميزان لازم

ادويه (زردچوبه، دارچين، نمك)..................به ميزان لازم

زعفران دم كرده...................به ميزان لازم

گوشت چرخ كرده.................200 گرم

لپه................. يك چهارم پيمانه

شكر.................... 1 قاشق سوپخوري

آب ليمو ....................2 قاشق سوپخوري

سيب درشت..................4 عدد

كره ................3 قاشق سوپخوري

 بیشتربخوانید:

دلمه کدو حلوایی + طرز تهیه

طرز تهیه بیف استراگانف کلاسیک

 

 

 

روش‌تهیه

ابتدا پياز را در روغن تفت داده و به آن ادويه و كمي نيز زعفران، اضافه كنيد سپس گوشت چرخ كرده را افزوده  و بعد لپه را كه از قبل  پخته‌ايد  به همراه  كمي شكر و آب ليمو به گوشت اضافه كرده و مواد را كنار بگذاريد. داخل سيب‌ها  را يك به يك  خالي كرده و آنها را با  مواد پر كنيد. سيب‌ها را در ظرف چيده و آب را همراه با كره آب كرده و زعفران و آب ليمو و شكر را روي آنها ريخته و اجازه دهيد تا بپزد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: دلمه، آموزش آشپزی، فینگرفود، دلمه سیب، غذای مجلسی، طرز تهیه دلمه سیب تعداد بازديد: 213 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز