سس آلفردو یک سس خوشمزهٔ ایتالیایی و مناسب برای انواع پاستا می باشد. این سس را بیشتر با پاستای فتوچینی درست می کنند و در کنار آن میگو و یا فیله مرغ کبابی نیز می گذارند. ولی این سس به تنهایی نیز غذای مناسبی برای گیاه خواران می باشد.
بیشتر بخوانید:
پاستا پنه با سس آلفردو + طرز تهیه
مرحله اول تهیه سس آلفردو
مرحله دوم تهیه سس آلفردو
مرحله سوم تهیه سس آلفردو
بیشتربخوانید:
نکاتی مهم در تهیه انواع سس ها
مرحله چهارم تهیه سس آلفردو
مرحله پنجم تهیه سس آلفردو
مرحله ششم تهیه سس آلفردو
بیشتر بخوانید:
پاستا با مرغ و سس پستو ؛ یک غذا با طعمی استثنایی