Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 15:56

21
شهریور
طرز تهیه سس آلفردو رستورانی

طرز تهیه سس آلفردو رستورانی

سس آلفردو یکی از بهترین سس های دنیای خوراکی ها است که مخصوص کشور ایتالیا است

سس آلفردو یک سس خوشمزهٔ ایتالیایی و مناسب برای انواع پاستا می باشد. این سس را بیشتر با پاستای فتوچینی درست می کنند و در کنار آن میگو و یا فیله مرغ کبابی نیز می گذارند. ولی این سس به تنهایی نیز غذای مناسبی برای گیاه خواران می باشد.

بیشتر بخوانید:

پاستا پنه با سس آلفردو + طرز تهیه


 

مرحله اول تهیه سس آلفردو

مرحله اول تهیه سس آلفردو


مرحله دوم تهیه سس آلفردو

مرحله دوم تهیه سس آلفردو

مرحله سوم تهیه سس آلفردو

مرحله سوم تهیه سس آلفردو

بیشتربخوانید:

نکاتی مهم در تهیه انواع سس ها

 

 

 

مرحله چهارم تهیه سس آلفردو

مرحله چهارم تهیه سس آلفردو

مرحله پنجم تهیه سس آلفردو

مرحله پنجم تهیه سس آلفردو


مرحله ششم تهیه سس آلفردو

مرحله ششم تهیه سس آلفردو

 بیشتر بخوانید:

پاستا با مرغ و سس پستو ؛ یک غذا با طعمی استثنایی

 

 

 

برچسب ها: فست فود، پاستا، آموزش آشپزی، فیله مرغ، سس ایتالیایی، غذای گیاهی، سس آلفردو، طرز تهیه تعداد بازديد: 193 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز