Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 07:31

26
شهریور
آش ريحان

آش ريحان

پياز را خلال كرده با روغن كمي تفت دهيد. سپس زردچوبه، عدس و لپه خيسانده شده و پخته شده را بيفزاييد. آنگاه آب مرغ را افزوده و بگذاريد تا عدس و لپه خوب بپزد. سبزي آش، ريحان و گوجه فرنگي خرد شده

مواد لازم

پياز.................2 عدد

روغن.................. 2 قاشق سوپخوري

زردچوبه...................... 1 قاشق چايخوري

عدس پخته .......................يك چهارم پيمانه

لپه پخته................ يك چهارم پيمانه

آب مرغ................... 1 ليتر

سبزي آش...............نيم كيلو

ريحان................... 250 گرم

گوجه فرنگي................. 2 عدد

رب گوجه فرنگي................. 1 قاشق سوپخوري

رشته آشي................. نصف پيمانه

نمك و فلفل................. به مقدار كافي

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه آش شولی

طرز تهیه آش بادمجان

 

 

طرز تهیه

پياز را خلال كرده با روغن كمي تفت دهيد. سپس زردچوبه، عدس و لپه خيسانده شده و پخته شده را بيفزاييد. آنگاه آب مرغ را افزوده و بگذاريد تا عدس و لپه خوب بپزد. سبزي آش، ريحان و گوجه فرنگي خرد شده و رب را افزوده و وقتي همه مواد پخته شد، رشته آش را اضافه كنيد و بگذاريد تا ريز ريز بجوشد تا حدي كه آش جا بيفتد. نوش جان!

منبع : شور و شیرین

 

برچسب ها: غذای سنتی، آش، آموزش آشپزی، انواع آش، طرز تهیه تعداد بازديد: 126 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز