Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403 - 12:07

25
شهریور
سوفله كلم براكلی

سوفله كلم براكلی

مغز نان‌ها را در شير به مدت ده دقيقه بخيسانيد سپس خوب فشار دهيد تا شير اضافي آن خارج شود. كلم‌ براكلي‌ها را تميز شسته، سپس خرد كنيد و با آب و نمك به مدت 10 الي 12 دقيقه ببنديد. و بعد آبكش كنيد. كلم‌ها را با تخم‌مرغ

مواد لازم

نان تست يا داخل نان باگت..................3 عدد

شير..............1 پيمانه

كلم براكلي خرد شده......................750 گرم

آب، نمك....................به ميزان لازم

تخم‌مرغ..................2 عدد

پنير گودا...................100 گرم

فلفل و نمك......................به ميزان لازم

جوز هندي.....................به ميزان دلخواه

كره...................50 گرم

 بیشتربخوانید:

سوفله سبزیجات

 

 

 

طرز تهیه

مغز نان‌ها را در شير به مدت ده دقيقه بخيسانيد سپس خوب فشار دهيد تا شير اضافي آن خارج شود. كلم‌ براكلي‌ها را تميز شسته، سپس خرد كنيد و با آب و نمك به مدت 10 الي 12 دقيقه ببنديد. و بعد آبكش كنيد. كلم‌ها را با تخم‌مرغ، پنير رنده شده و نان‌ها به صورت خمير در آورده و با فلفل، نمك و جوز هندي طعم‌دار كنيد. در آخر كره را اضافه كرده سپس مواد را داخل ظرف نسوز داخل فر روي حرارت 200 درجه سانتيگراد به مدت 45 دقيقه  بگذاريد.

منبع : شور و شیرین

 

برچسب ها: سوفله، کلم بروکلی، نان تست تعداد بازديد: 113 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز