مواد لازم
نان تست يا داخل نان باگت..................3 عدد
شير..............1 پيمانه
كلم براكلي خرد شده......................750 گرم
آب، نمك....................به ميزان لازم
تخممرغ..................2 عدد
پنير گودا...................100 گرم
فلفل و نمك......................به ميزان لازم
جوز هندي.....................به ميزان دلخواه
كره...................50 گرم
بیشتربخوانید:
سوفله سبزیجات
طرز تهیه
مغز نانها را در شير به مدت ده دقيقه بخيسانيد سپس خوب فشار دهيد تا شير اضافي آن خارج شود. كلم براكليها را تميز شسته، سپس خرد كنيد و با آب و نمك به مدت 10 الي 12 دقيقه ببنديد. و بعد آبكش كنيد. كلمها را با تخممرغ، پنير رنده شده و نانها به صورت خمير در آورده و با فلفل، نمك و جوز هندي طعمدار كنيد. در آخر كره را اضافه كرده سپس مواد را داخل ظرف نسوز داخل فر روي حرارت 200 درجه سانتيگراد به مدت 45 دقيقه بگذاريد.