Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 08:12

19
شهریور
آب‌گوشت مرغ

آب‌گوشت مرغ

ابتدا تخم‌مرغ آبپز کرده را پوست آن را بكنيد، سپس در قابلمه آب را ریخته، مرغ، سیر، زنجبیل و فلفل را اضافه كنيد و بگذاريد تا بپزد.

مواد لازم برای 3 نفر

تخم‌مرغ آبپز...................3 عدد

كتف مرغ................3 عدد

سیر تازه.............1 عدد

زنجبیل تازه.................4 تكه

فلفل قرمز...............1 عدد

اسفناج............... 50 گرم

 

ترکیبات طعم‌دهنده:

شکر...................4 قاشق چایخوری

سرکه.....................یک چهارم لیوان

سویا سس..................یک دوم لیوان

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه

 طرز تهیه آبگوشت به و گردو اراکی

 

 

 

 

روش‌تهیه

ابتدا تخم‌مرغ آبپز کرده را پوست آن را بكنيد، سپس در قابلمه آب را ریخته، مرغ،  سیر،  زنجبیل و فلفل را اضافه كنيد و بگذاريد تا بپزد.

پس از آن ترکیبات طعم دهنده، اسفناج و تخم‌مرغ آبپز را اضافه كرده سپس شعله گاز را کم كنيد تا قوام بیابد.

منبع : شور و شیرین

 

برچسب ها: آبگوشت، اسفناج، زنجبیل، سرکه، طرز تهیه آبگوشت، سویا سس، طرز تهیه، آبگوشت مرغ تعداد بازديد: 114 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز