Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 03:05

18
شهریور
پلو ترش

پلو ترش

كف قابلمه‌اي را ته‌ديگ انداخته، يك لايه برنج آبكش كرده درون قابلمه بريزيد. روي آن كمي رب انار، پياز سرخ كرده، گردوي خرد كرده، ادويه كاري، شكر و مقداري هم مرغ ريخته و همين كار را ادامه دهيد تا هم برنج و هم مواد تمام شود.

مواد لازم  برای 4 نفر

برنج آبكش كرده....................3 پيمانه

رب انار..............يك چهارم پيمانه

پياز سرخ كرده................3 قاشق سوپخوري

گردوي خرد كرده................يك‌چهارم پيمانه

ادويه كاري..............1 قاشق مرباخوري

شكر...............1 قاشق سوپخوري

مرغ پخته و استخوان گرفته.................450 گرم

زعفران دم كرده..............1 قاشق سوپخوري

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه نافله خوزستانی

 

 

 

روش‌تهیه

كف قابلمه‌اي را ته‌ديگ انداخته، يك لايه برنج آبكش كرده درون قابلمه بريزيد. روي آن كمي رب انار، پياز سرخ كرده، گردوي خرد كرده، ادويه كاري،  شكر و مقداري هم مرغ ريخته و همين كار را ادامه دهيد تا هم برنج و هم مواد تمام شود. سپس روي برنج  روغن ريخته و دم بگذاريد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: ادویه، گردو، آموزش آشپزی، زعفران، پلو، طرز تهیه، پلو ترش تعداد بازديد: 128 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز