مواد لازم
گوشت چرخ كرده...............250 گرم
پياز سرخ كرده............ 2 قشاق سوپخوري
نمك، فلفل و زردچوبه............به ميزان لازم
برنج آبكش شده................ يك و نيم ليوان
سبزي دلمه خرد شده.............1 ليوان پر
ربگوجه ..................3- 2 قاشق سوپخوري
كره............... 25 گرم
فلفل دلمهاي ............5 عدد
آب................ 1 ليوان
بیشتربخوانید:
دلمه کدو حلوایی + طرز تهیه
روشتهیه
گوشت چرخ كرده را با پياز داغ، نمك و فلفل مخلوط كرده و در ظرف مسطحي قرار دهيد و آن را بدون درپوش به مدت 5-4 دقيقه با درجه حداكثر 100درصد در مايكروويو قرار دهيد. (يك بار در اين فاصله هم زده شود) سپس مايه گوشت چرخ كرده، برنج آبكش شده و سبزي را به هم مخلوط كرده مايه دلمه آماده است. رب گوجهفرنگي را به همراه كره، كمي آب زعفران، نمك، فلفل و زردچوبه در ظرفي مناسب با هم مخلوط كرده و آن را به مدت يك دقيقه با درجه حداكثر 100درصد در دستگاه گذاشته تا رب تفت داده شود سپس يك ليوان آب را به آن اضافه كنيد. سرفلفلها را به شكل دايره برداشته و تخمهاي داخل فلفل را خالي كرده بعد داخل آنها را با مايه دلمه پر كنيد و در آنها را بگذاريد و مايه رب را روي آنها بريزيد، سپس ظرف فلفل را با درپوش به مدت 20- 18 دقيقه با درجه حداكثر 100درصد در مايكروويو بگذاريد تا فلفلها پخته شود.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه بیف استراگانف کلاسیک
یادآوری
ميتوان تمام مراحل بالا را براي دلمه گوجهفرنگي هم به كار برد فقط زمان پخت را 12 – 10 دقيقه تنظيم كنيد.
دستور فوق براي مايكروويوهايي است كه حداكثر قدرت آن ها 900 تا 1000 وات باشد در صورتي كه قدرت دستگاه شما كمتر يا بيشتر بود زمان پخت را متناسب با آن كم و يا زياد كنيد تا نتيجه لازم به دست آيد.
زمان پخت بستگي به مقدار موارد دارد.