Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 16:16

14
شهریور
طرز تهیه کشک خانگی +آموزش تصویری

طرز تهیه کشک خانگی +آموزش تصویری

برای تهیه کشک خانگی ما نیازمند ماست خانگی هستیم پس اول ماست رو تهیه کنید بعد اونو در دمای محیط قرار بدهید تا ترش بشه وقتی ماست ترش باشه کشک خوشمزه تری به شما خواهد داد، میتونید یه قاشق فلزی هم تو ماست

برترین‌ها: کشک مقدار زیادی از انرژی بدن را تامین می‌کند بنابراین بهتر است این ماده غذایی با ارزش را در برنامه غذایی خود قرار دهید. کشک همه خواص شیر را به همراه دارد و حاوی مقدار زیادی پروتئین وکلسیم و چربی و نمک و ویتامین و نیاسین است.

 اگر می‌خواهید از سالم بودن کشک مطمئن باشید، بهتر است آن را خودتان تهیه کنید.

در این مطلب طرز تهیه کشک خانگی را مرحله به مرحله توضیح داده ایم.

بیشتربخوانید:

2 طرز تهیه کشک خانگی خشک و مایع با ماست و دوغ

 

 

 

مواد لازم:

ماست

نمک

 

 

طرز تهیه:

 ۱. برای تهیه کشک خانگی ابندا باید ماست خانگی درست کنید.

در این مطلب طرز تهیه ماست خانگی را ببینید: طرز تهیه ماست خانگی

۲. ماست خانگی را در دمای محیط قرار داده تا ترش شود. می‌توانید یک قاشق فلزی درون آن قرار دهید تا سریع‌تر ترش شود. هرچه ماست، ترش‌تر شود، کشک خوشمزه‌تری خواهید داشت.

۳. ماست را با کمی آب مخلوط کنید تا دوغ غلیظ داشته باشید حالا حسابی بزنید تا کاملا یک دست شود. سپس کره را از دوغ جدا کنید.

 ۴. اگر از ماست چرب برای تهیه کشک استفاده می‌کنید به جای آب از چند تکه یخ استفاده کنید. یخ باعث میشود کره زودتر از دوغ جدا شود.

آموزش تصویری: طرز تهیه کشک خانگی


۵. تمام کره را از دوغ نگیرید کشکی که کمی چربی داشته باشد نرم‌تر وخوشمزه‌تر خواهد بود.

۶. دوغ را در قابلمه ریخته و با حرارت ملایم بجوشانید و هرازچندگاهی هم بزنید تا متعادل شود. دوغ دقیقا مثل شیری که روی حرارت باشد هنگام به جوش آمدن کف می‌کند و اصطلاحا کف به سر میشود. در این لحظه گاز را خاموش کنید. در عکس‌های زیر لحظه کف به سر شدن دوغ را به طور مرحله به مرحله مشاهده می‌کنید.

آموزش تصویری: طرز تهیه کشک خانگی

آموزش تصویری: طرز تهیه کشک خانگی

آموزش تصویری: طرز تهیه کشک خانگی

آموزش تصویری: طرز تهیه کشک خانگی

آموزش تصویری: طرز تهیه کشک خانگی

آموزش تصویری: طرز تهیه کشک خانگی

آموزش تصویری: طرز تهیه کشک خانگی

۷. پس از سرد شدن، مایع را از کیسه‌ی پارچه‌ای بگذرانید تا آبش کشیده شود و به شکل ماست چکیده درآید. (جنوبی‌ها در این مرحله به کشک لورک می‌گویند و آن را با خرما و نان میخورند)

۸. سپس کشک‌ها را با دست فرم داده و در آفتاب بگذارید تا خشک شوند. حواستان باشد که چند دقیقه یک‌با آن‌ها را پشت‌و‌رو کنید تا همه جای آن خشک شود.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه قره‌قروت و کشک خانگی

آموزش تصویری: طرز تهیه کشک خانگی

۹. اگر نمک زیاد به کار ببرید و کشک شور شود می‌توانید خارج از یخچال هم نگهداری کنید، اما از آن‌جا که نمک زیاد برای فشار خون مضر است سعی کنید به مقدار کافی نمک بزنید و کشک را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. البته اگر کشک‌ها کاملا در آفتاب خشک شده باشند، خارج از یخچال هم خراب نخواهند شد.

 بیشتربخوانید:

 

برچسب ها: لبنیات، کشک، ماست خانگی، کشک خانگی، طرز تهیه کشک تعداد بازديد: 283 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز