تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
ژامبون................... 8-10 ورق
پنير موزارلاي رنده كرده...................... 60-70 گرم
تخم مرغ........... 8 -10 عدد
فلفل سياه ........... به ميزان لازم
سس پستو در صورت دلخواه.................... 8 قاشق چايخوري
گوجه فرنگي مينياتوري نصف كرده........................ به ميزان لازم
بیشتربخوانید:
سوپ کلم بروکلی + طرز تهیه
طرز تهیه
فر را با دماي 180 درجة سانتيگراد گرم كنيد و قالب 8 تائي مافن را چرب نمائيد. آنگاه ژامبون را در قالبها قرار دهيد به گونهاي كه كف و ديوارههاي قالب را بپوشاند. سپس پنير را درون فنجانهاي ژامبون، بريزيد و روي هر كدام، يك عدد تخم مرغ بشكنيد. حالا اندكي فلفل سياه به آن بيفزائيد و در صورت دلخواه، يك قاشق چايخوري سس پستو روي هر مافن بريزيد. اكنون مافن را با گوجه فرنگي مينياتوري بيارائيد و قالب را 18-20 دقيقه در فر بگذاريد تا تخممرغها كاملا ببندد. آنگاه قالب را از فر درآوريد و پس از 3-5 دقيقه، مافنها را با دقت از قالب جدا كنيد.
يادآوري: براي تهية سس پستو؛ 30 گرم برگ ريحان ريز را همراه با 5-6 عدد گردوي خرد كرده و 60 ميليليتر روغن زيتون در دستگاه غذاساز بريزيد و پوره كنيد تا سس صاف و يكدستي حاصل شود.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چاکلت لاوا کیک با فر و بدون فر
طرز تهیه حلوای شیر و زعفران؛ عطر و طعمی بینظیر