تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
گوشت سردست.................. 1 كيلوگرم
رب انار ................ 3 قاشق سوپخوري
پياز رنده كرده................... 1 عدد
نمك و فلفل................... به ميزان لازم
زيرة آسياب كرده .....................1 قاشق سوپخوري
برنج................... 1 كيلوگرم
روغن..................... به ميزان لازم
زعفران حلكرده....................... به ميزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ته چین کشمش و لپه سمنان
طرز تهیه
گوشت را با استيككوب بكوبيد و در كاسة مناسبي بريزيد. آنگاه رب انار، پياز، نمك، فلفل و زيره را به آن بيفزائيد و يك ساعت در يخچال نگه داريد. حالا برنج خيسانده را در آب جوش بپزيد و در آبكش بريزيد. سپس قدري روغن، در قابلمه بريزيد و دو كفگير برنج به آن بيفزائيد. اكنون گوشت را روي برنج بچينيد و باقيماندة برنج را رويش بريزيد و به مدت تقريبي يك ساعت و نيم روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گوشت بپزد و برنج دم بكشد. اكنون تهچين را براي پذيرائي در ديس مناسبي بكشيد و با برنج زعفراني بيارائيد.
بیشتربخوانید: