Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:49

15
شهریور
ته‌چين گوشت با رب انار

ته‌چين گوشت با رب انار

گوشت را با استيك‌كوب بكوبيد و در كاسة مناسبي بريزيد. آن‌گاه رب انار، پياز، نمك، فلفل و زيره را به آن بيفزائيد و يك ساعت در يخچال نگه داريد. حالا برنج خيسانده را در آب جوش بپزيد و در آبكش بريزيد. سپس قدري روغن، در قابلمه بريزيد

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

گوشت سردست.................. 1 كيلوگرم

رب انار ................ 3 قاشق سوپخوري

پياز رنده كرده................... 1 عدد

نمك و فلفل................... به ميزان لازم

زيرة آسياب كرده .....................1 قاشق سوپخوري

برنج................... 1 كيلوگرم

روغن..................... به ميزان لازم

زعفران حلكرده....................... به ميزان لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه ته چین کشمش و لپه سمنان

 

 

 

طرز تهیه

گوشت را با استيك‌كوب بكوبيد و در كاسة مناسبي بريزيد. آن‌گاه رب انار، پياز، نمك، فلفل و زيره را به آن بيفزائيد و يك ساعت در يخچال نگه داريد. حالا برنج خيسانده را در آب جوش بپزيد و در آبكش بريزيد. سپس قدري روغن، در قابلمه بريزيد و دو كفگير برنج به آن بيفزائيد. اكنون گوشت را روي برنج بچينيد و باقيماندة برنج را رويش بريزيد و به مدت تقريبي يك ساعت و نيم روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گوشت بپزد و برنج دم بكشد. اكنون ته‌چين را براي پذيرائي در ديس مناسبي بكشيد و با برنج زعفراني بيارائيد.

 بیشتربخوانید:

برچسب ها: ته چین، ته چین گوشت، رب انار، آموزش آشپزی، زعفران، طرز تهیه، طرز تهیه ته چین تعداد بازديد: 176 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز