تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
نان پيتا (نواري خرد كرده ).................... 5 عدد
سس سالساي گوجهفرنگي........................ 3 پيمانه
آب مرغ.................250 ميلي ليتر (1 پيمانه)
ژامبون خرد كرده........................ 480 گرم
فلفل سبز خرد كرده براي تزئين ......................به ميزان لازم
پنير چدار رنده كرده.............. 120 گرم
خامة صبحانه........................ 60 ميلي ليتر (يكچهارم پيمانه)
تخم مرغ................ 6 عدد
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خوراک گل کلم و سیب زمینی هندی
طرز تهیه
نان را در سيني فر بچينيد و به مدت تقريبي 15 دقيقه يا تا زمانيكه نانها برشته و ترد شوند، در فر گرم كرده با دماي 180 درجة سانتيگراد، قرار دهيد. آنگاه سس سالسا را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت بجوشانيد. سپس آب مرغ را بيفزائيد و 2 دقيقة ديگر، سس را بجوشانيد. حالا ژامبون و سهچهارم از نان برشته كرده را درون اين سس بريزيد و 3دقيقه بجوشانيد تا نان نرم شود و سس اندكي غليظ گردد. اكنون خوراك را در ظرف مناسبي بكشيد و آن را با باقيماندة نان برشته كرده و فلفل بيارائيد. در صورت دلخواه خوراك را با پنير، خامه و نيمرو ميل كنيد.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خوراک گوجهفرنگی با ذرت