Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 02:47

29
مرداد
ژامبون در سس قارچ

ژامبون در سس قارچ

قارچ‌ها را در 2 قاشق غذاخوری روغن سرخ کرده، پیازها را اضافه کنید و کمی تفت دهید. دوسوم از گشنیز خرد شده را همراه با سایر مواد افزوده، هم بزنید و به مدت 5 دقیقه در فر قراردهید. در این فاصله 2 اسلایس ژامبون

مواد لازم برای 4 نفر

قارچ....................250 گرم، ورقه شده

روغن................. 3 قاشق غذاخوری

پیاز.................یک عدد، خردشده

گشنیزیک قاشق غذاخوری، خردشده.....................آب سبزیجات150 میلی‌لیتر

خامه................100 گرم

سس ورچست...................ربه دلخواه

نمک و فلفل......................به مقدار لازم

اسلایس ضخیم ژامبون..............2 عدد

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه چاکلت لاوا کیک با فر و بدون فر

طرز تهیه حلوای شیر و زعفران؛ عطر و طعمی بی‌نظیر

 

 

 

روش‌تهیه

قارچ‌ها را در 2 قاشق غذاخوری روغن سرخ کرده، پیازها را اضافه کنید و کمی تفت دهید. دوسوم از گشنیز خرد شده را همراه با سایر مواد افزوده، هم بزنید و به مدت 5 دقیقه در فر قراردهید. در این فاصله 2 اسلایس ژامبون را با یک قاشق روغن در ‌تابه تفت دهید. غذا را از فر خارج و با ژامبون تفت داده شده و باقیمانده گشنیز خردشده تزیین و سپس سرو نمایید.

منبع : شور و شیرین

 

برچسب ها: قارچ، گشنیز، سس قارچ، پیش غذا، ژامبون، طرز تهیه سس قارچ تعداد بازديد: 177 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز