مواد لازم برای 4 نفر
قارچ....................250 گرم، ورقه شده
روغن................. 3 قاشق غذاخوری
پیاز.................یک عدد، خردشده
گشنیزیک قاشق غذاخوری، خردشده.....................آب سبزیجات150 میلیلیتر
خامه................100 گرم
سس ورچست...................ربه دلخواه
نمک و فلفل......................به مقدار لازم
اسلایس ضخیم ژامبون..............2 عدد
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چاکلت لاوا کیک با فر و بدون فر
طرز تهیه حلوای شیر و زعفران؛ عطر و طعمی بینظیر
روشتهیه
قارچها را در 2 قاشق غذاخوری روغن سرخ کرده، پیازها را اضافه کنید و کمی تفت دهید. دوسوم از گشنیز خرد شده را همراه با سایر مواد افزوده، هم بزنید و به مدت 5 دقیقه در فر قراردهید. در این فاصله 2 اسلایس ژامبون را با یک قاشق روغن در تابه تفت دهید. غذا را از فر خارج و با ژامبون تفت داده شده و باقیمانده گشنیز خردشده تزیین و سپس سرو نمایید.
منبع : شور و شیرین