Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 04:31

26
مرداد
دلمه پاستا

دلمه پاستا

پاستا را با آب و نمک بپزید. سر 4 عدد از گوجه‌فرنگی‌ها را بردارید و داخل آن را خالی کنید. تخم گوجه‌فرنگی‌ها را دور بریزید. 1 عدد گوجه‌فرنگی اضافه را پوست گرفته و همراه با داخل گوجه‌فرنگی‌ها خرد کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.

مواد لازم

پاستا صدفی ریز...............2 پیمانه

گوجه‌فرنگی درشت.............5 عدد

پیاز.............1 عدد

نمک، فلفل و روغن..................به میزان لازم

سینه‌ی مرغ..............نصف 1 عدد

ادویه کاری و تخم گشنیز................به مقدار لازم

لوبیا سبز(ریز خرد شده و پخته)..............نصف پیمانه

نخود سبز(پخته شده)...............نصف پیمانه

 بیشتربخوانید:

دلمه کدو حلوایی + طرز تهیه

طرز تهیه دلمه کاهو

 

 

 

 

روش‌تهیه

پاستا را با آب و نمک بپزید. سر 4 عدد از گوجه‌فرنگی‌ها را بردارید و داخل آن را خالی کنید. تخم گوجه‌فرنگی‌ها را دور بریزید. 1 عدد گوجه‌فرنگی اضافه را پوست گرفته و همراه با داخل گوجه‌فرنگی‌ها خرد کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید. مرغ را نیز نگینی خرد کرده و همراه با پیاز سرخ کنید و ادویه و نمک بزنید. گوجه‌فرنگی، لوبیا و نخودسبز را اضافه کنید و بعد از جمع شدن آب غذا، پاستا را اضافه کنید و هم بزنید و داخل گوجه‌فرنگی‌ها را پر کنید و در بخارپز بگذارید. بعد از 15 تا 20 دقیقه غذا را سرو کنید.

منبع : شور و شیرین

 

برچسب ها: دلمه، طرز تهیه دلمه، ادویه کاری، تخم گشنیز تعداد بازديد: 152 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز