Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 20:11

25
مرداد
یخمه ترش (اصفهان)

یخمه ترش (اصفهان)

گوشت را با کمی آب و زردچوبه روی حرارت بگذارید تا نیم‌پز شود، سپس بِه، آلو و برگه زردآلو را افزوده و پخت را ادامه دهید تا این مواد هم نیم‌پز شوند و بعد برنج را اضافه کنید و اگر خوراک احتیاج به آب اضافه داشت کمی آب بریزید

مواد لازم

گوشت گوسفندی.................... 250 گرم

بِه خردشده.................. 2 عدد

آلو برغانی.............. 35 عدد

برگه زردآلو............ 150 گرم

برنج .............یک‌دوم پیمانه

شکر .................یک‌سوم پیمانه

نمک و زردچوبه................... به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه اشکنه؛ از این خوشمزه‌تر نمی‌شود

طرز تهیه کتلت پاکستانی

طرز تهیه خورش خیار ؛ یک خورشت متفاوت و خوشمزه

 

 

روش‌تهیه

گوشت را با کمی آب و زردچوبه روی حرارت بگذارید تا نیم‌پز شود، سپس بِه، آلو و برگه زردآلو را افزوده و پخت را ادامه دهید تا این مواد هم نیم‌پز شوند و بعد برنج را اضافه کنید و اگر خوراک احتیاج به آب اضافه داشت کمی آب بریزید به اندازه‌ای که روی برنج را بگیرد و اجازه دهید تا غذا جا بیفتد و آب آن کشیده شود. بعد از پخت غذا را آرام بکوبید تا هسته‌های آلو را به تعداد آن‌ها خارج کنید، سپس غذا را با گوشت‌کوب خوب بکوبید. در آخر شکر و کمی نمک را افزوده و روی حرارت مخلوط کنید تا شکر در آن حل شود. در پایان در ظرف سرو ریخته و به همراه نان سرو نمایید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای سنتی، آموزش آشپزی، برگه زردآلو تعداد بازديد: 280 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز