مواد لازم
گوشت گوسفندی.................... 250 گرم
بِه خردشده.................. 2 عدد
آلو برغانی.............. 35 عدد
برگه زردآلو............ 150 گرم
برنج .............یکدوم پیمانه
شکر .................یکسوم پیمانه
نمک و زردچوبه................... به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه اشکنه؛ از این خوشمزهتر نمیشود
طرز تهیه کتلت پاکستانی
طرز تهیه خورش خیار ؛ یک خورشت متفاوت و خوشمزه
روشتهیه
گوشت را با کمی آب و زردچوبه روی حرارت بگذارید تا نیمپز شود، سپس بِه، آلو و برگه زردآلو را افزوده و پخت را ادامه دهید تا این مواد هم نیمپز شوند و بعد برنج را اضافه کنید و اگر خوراک احتیاج به آب اضافه داشت کمی آب بریزید به اندازهای که روی برنج را بگیرد و اجازه دهید تا غذا جا بیفتد و آب آن کشیده شود. بعد از پخت غذا را آرام بکوبید تا هستههای آلو را به تعداد آنها خارج کنید، سپس غذا را با گوشتکوب خوب بکوبید. در آخر شکر و کمی نمک را افزوده و روی حرارت مخلوط کنید تا شکر در آن حل شود. در پایان در ظرف سرو ریخته و به همراه نان سرو نمایید.