تخم مرغ: سه عدد
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
نمک دریایی: نصف قاشق چایخوری
آرد معمولی: ۲۵۰ گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سالاد ماکارونی رژیمی
طرز تهیه خمیر پاستا
بیشتر بخوانید:
پاستا پنه با سس آلفردو + طرز تهیه
ابتدا سه عدد تخم مرغ را داخل دستگاه غذاساز بریزید.
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را همراه با نصف قاشق چایخوری نمک دریایی اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید تا مواد مخلوط شود.
250 گرم آرد معمولی را اضافه و چند دقیقه دیگر مخلوط کنید تا حالت خمیری بگیرد.
خمیر را از دستگاه غذاساز خارج کنید و روی سطح صافی که از پیش آرد پاشیده اید قرار دهید.
خمیر را با دست ورز دهید تا بافت آن یکدست شود.
کمی روغن زیتون روی خمیر بمالید سپس روی آن را با محافظ مواد غذایی بپوشانید. خمیر پوشانده شده را کنار بگذارید تا حداقل ۳۰ دقیقه در دمای اتاق بماند و استراحت کند.
پس از ۳۰ دقیقه پوشش روی خمیر را بردارید و پهن کنید و با وردنه تا جایی که میتوانید آن را نازک کنید.
این کار را آن قدر تکرار کنید تا خمیر به ضخامت پاستا برسد.
بهتر است آن را به دو نیم تقسیم کنید. هنگامی که خمیر پاستا به ضخامت دلخواهتان رسید، روی خمیر را با کمی آرد بپوشانید و لایههای خمیر پاستا را روی هم قرار دهید و با چاقو به شکل و اندازه دلخواه خودتان برش بزنید.
خمیر پاستای برش داده شده را به صورت رشتهای روی گیرهای مناسب آویزان کنید و بعداز ۱ تا ۲ ساعت آن را در آب جوش بریزید و برای 5 دقیقه بجوشانید سپس با مواد دلخواهتان ترکیب کنید.
برای تهیه خمیر پاستای رنگی کافی است پوره سبزیجات را به مواد اولیه خمیر پاستا اضافه کنید.
برای نگهداری خمیر پاستا باید ابتدا آن را به خوبی خشک کنید.
برای خشک کردن خمیر پاستا باید روی خمیر را به خوبی آرد بپاشید سپس آن را برگردانید و سمت دیگر آن را آرد بپاشید و کنار بگذارید تا کاملا خشک شود.
پس از این که پاستا خشک شد آن را داخل یک ظرف در دار که هوا داخل آن نفوذ نمیکند، نگهداری کنید.
بیشتربخوانید:
نکاتی مهم در تهیه انواع سس ها