در دستور سس پستو اصل، از برگ ریحان، دانه کاج، سیر، پنیر پارمزان، روغن زیتون و ادویه استفاده می شود. اما اگر دانه کاج در دسترس نباشد، می توان انواع مغزها مانند گردو، بادام هندی، بادام زمینی و پسته را به عنوان جایگزین به کار برد. همچنین سس پستو با اسفناج نیز تهیه می شود. و می توان اسفناج تازه را جایگزین برگ ریحان کرد و سس پستو اسفناج را آماده کرد. سس پستو برای سالاد، ترکیب بی نظیری را خلق می کند، که برای یک میان وعده عالی، پیشنهاد وسوسه کننده ای است.
همچنین در انواع سس پاستا، سس پستوی ریحان یکی از برترین هاست. البته گفتنی است که سس پستو فرانسوی نوع دیگری از این سس می باشد که به جای ریحان از جعفری تازه برای تهیه سس استفاده می شود.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سالاد ماکارونی رژیمی
مواد لازم برای تهیه سس پستو
برگ ریحان تازه: 3 فنجان
گردوی خرد شده: 1 فنجان
سیر پوست کنده: 4 حبه
پنیر پارمزان رنده شده: 1/4 فنجان
روغن زیتون: 1 فنجان
نمک و فلفل: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
پاستا پنه با سس آلفردو + طرز تهیه
طرز تهیه سس پستو
در یک غذاساز برگ ریحان تازه، گردوی خرد شده،سیر و پنیر را ریخته و مخلوط کنید.
در حالی که مواد بالا را دارید مخلوط می کنید کم کم روغن را اضافه کنید.
نمک و فلفل را اضافه کنید.
بیشتربخوانید:
نکاتی مهم در تهیه انواع سس ها