مواد لازم
سينه مرغ بدون استخوان...................4 تكه، مجموعاً 600 گرم
روغن مايع سرخ كردني.................4 قاشق سوپخوري
آبليمو ترش...............4 قاشق سوپخوری
نمك، فلفل..................به ميزان لازم
سيب زميني متوسط ............... يك عدد، نگيني درشت
پياز متوسط......................يك عدد، خرد شده
فلفل سبز شيرين.................200 گرم، خرد شده
برگ ريحان سبز و بنفش..................100 گرم، خرد شده
آرد ذرت....................يك قاشق چايخوري
بیشتربخوانید:
30 راز خوشمزه شدن خورش قیمه مجلسی
فوت و فن پخت خورش هویج تبریزی
روشتهیه
مرغ را با 2 قاشق سوپخوری روغن مایع،2 قاشق سوپخوری آبلیموترش، نمک و فلفل مخلوط کرده و 30 دقیقه در یخچال بخوابانید تا مزه دار شود. باقیمانده روغن را در یک تابه داغ کرده وسیب زمینی ها را در آن سرخ کنید، سپس از تابه خارج کرده و تکههای مرغ را درآن تفت دهید تا دو روی آن طلایی شود(هر طرف 4 دقیقه). مرغ را از تابه خارج کرده و پیاز را حدود 3 دقیقه درون تابه تفت دهید تا نرم شود ولی رنگش عوض نشود. فلفل سبز را به پیاز اضافه کرده و تفت دادن را 3 دقیقه دیگر ادامه دهید. مرغ را مجددا به تابه برگردانده و ریحان را نیز اضافه کنید. پس از 3 دقیقه آرد ذرت را در یک دوم پیمانه آبجوش حل کرده و به مرغ و سبزیجات اضافه کنید.تابه را به مدت 20 دقیقه با در بسته روی شعله کم قرار دهید تا همه مواد کاملا بپزد.گاهی غذا را هم بزنید تا ته نگيرد. سیب زمینی سرخ کرده و باقیمانده آبلیموترش را به غذا اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.پس از 5دقیقه غذا آماده است. با برنج سرو شود.