مواد لازم برای 6 نفر
فيله يا راسته يا مغز ران گوساله يك تكه............ 900 گرم
آب...............2 پيمانه
سير.................5 حبه
هويج.............1 عدد
پياز..............1 عدد
ميخك...............1 عدد
نمك و فلفل سياه تازه كوبيده.................به ميزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خوراک گوجهفرنگی با ذرت
مواد لازم براي سس تند:
مايونز.................300 گرم
آب ليموترش تازه..................حدوداً يكچهارم پيمانه
تن ماهي در روغن زيتون.................150 گرم
فلفل سياه تازه كوبيده ..................... نصف قاشق چايخوري
كاپاريس.............يك پيمانهي سرخالي، ريز خرد شده
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خوراک لوبیا کباب رشتی؛ صبحانه خوشمزه گیلانی
روشتهیه
به كمك چاقو سوراخهايي داخل گوشت ايجاد كرده و داخل سوراخها سير بگذاريد.
سپس گوشت را به كمك نخ نسوز محكم بسته و بعد در روغن سرخ كنيد. به آن نمك و فلفل پاشيده با هويج و پياز، ميخك، آب، برگ بو و فلفل سياه بگذاريد تا كاملاً بپزد. اين كار را در فر هم ميتوانيد انجام دهيد. سپس بگذاريد سرد شود و يك ساعت در يخچال بگذاريد. بعد از گذشت يك ساعت نخ را باز كرده و گوشت را به صورت ورقههاي نازك برش دهيد. سپس در ظرف چيده و سس را روي آن ريخته و با حلقههاي ليموترش، زيتون سياه و جعفري خرد شده تزيين كنيد. براي درست كردن سس تن تمام مواد آن را با وسيله غذاساز با هم مخلوط كنيد تا يكدست شود.
یشتربخوانید:
طرز تهیه تاکو گیاهی مکزیکی
یادآوری
ميزان آب ليموترش بسته به ذائقه شماست.
منبع : شور و شیرین