Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 21:11

18
مرداد
چکدرمه بندر ترکمن

چکدرمه بندر ترکمن

گوشت را خرد کرده و با پیاز که کمی طلایی شده خوب تفت دهید. به آن ادویه، نمک، فلفل و رب را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. سپس حدود 4 لیوان آب به آن اضافه کرده و بگذارید گوشت خوب بپزد.

مواد لازم برای6 نفر

گوشت گوسفندی تازه.....................500 گرم

پیاز...............یک عدد متوسط

روغن....................به میزان لازم

نمک، فلفل سیاه،‌ زردچوبه و ادویه پلویی...................به مقدار لازم

رب گوجه‌فرنگی یا گوجه تازه رندیده...................2 تا 3 قاشق غذاخوری

آب..................حدود یک لیتر (4 پیمانه)

برنج.................700 گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش مرغ و انار

 

 

 

روش‌تهیه

گوشت را خرد کرده و با پیاز که کمی طلایی شده خوب تفت دهید. به آن ادویه، نمک، فلفل و رب را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. سپس حدود 4 لیوان آب به آن اضافه کرده و بگذارید گوشت خوب بپزد.

بعد از پخت گوشت، برنج شسته شده خیس خورده را به گوشت اضافه کرده و آب برنج را اندازه کنید.بعد از پختن برنج، آن را دم کنید. موقع دم کردن ابتدا زیر شعله را کمی زیاد کنید تا بخار کند، سپس حرارت را کم کرده و دم کنی بگذارید. بعد از دم کشیدن برنج، آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش اسپناساک؛ غذای بی‌نظیر مازندرانی

 

 

یادآوری

اگر گوشت را همراه با رب خوب تفت دهید هم بوی خاص آن گرفته شده و هم خو‌ش‌رنگ می شود.

نباید مقدار آب گوشت زیاد باشد زیرا برنج شل می‌شود. مقدار آب آن بستگی به مرغوبیت برنج دارد که می‌بایست در نظر گرفته شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای سنتی، آموزش آشپزی، چکدرمه تعداد بازديد: 208 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز