مواد لازم برای 4 نفر
پاستا (ماکارونی) پنه ساده................نيم كيلو
پياز متوسط.................يك عدد، نگيني خرد شده
گوشت چرخ شده....................150 گرم
هويج فرنگي...................يك عدد، رنده شده
پيازچه و گشنيز...............يك دسته كوچك
نمك، فلفل.................به ميزان لازم
پنير ورقهاي .................3 ورق، زرد رنگ
بیشتر بخوانید:
پاستا آنکونا
طرز تهیه یک غذای گیاهی با ادویه کاری
روشتهیه
پاستا را در آبجوش با كمي روغن و نمك بپزيد در حدي كه نرم شود. سپس پياز را در تابهاي با روغن تفت دهيد تا نرم شود.
گوشت را اضافه كرده، مخلوط كنيد. نرم كه شد هويجفرنگي را اضافه كنيد. در آخر پيازچه و گشنيز را اضافه و مخلوط كنيد نمك و فلفل آن را اندازه كرده، بگذاريد كمي سرد شود. از اين مواد داخل ماكارونيها را دانهدانه پر كنيد با دقت كه خرد نشود سعي كنيد هر كدام از ماكاروني پر شده سبز و قرمز و سفيد باشد با پيازچه و گشنيز و هويج سپس در ظرف دلخواه بچينيد. پنيرها را روي ماكارونيها چيده و در فر با حرارت 180 درجهي سانتيگراد بگذاريد تا كمي طلايي شود.