Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 20:17

12
مرداد
پاستا پر شده با پنير

پاستا پر شده با پنير

پاستا را در آب‌جوش با كمي روغن و نمك بپزيد در حدي كه نرم شود. سپس پياز را در تابه‌اي با روغن تفت دهيد تا نرم شود.

مواد لازم برای 4 نفر

پاستا (ماکارونی) پنه ساده................نيم كيلو

پياز متوسط.................يك عدد، نگيني خرد شده

گوشت چرخ شده....................150 گرم

هويج فرنگي...................يك عدد، رنده شده

پيازچه و گشنيز...............يك دسته كوچك

نمك، فلفل.................به ميزان لازم

پنير ورقه‌اي .................3 ورق، زرد رنگ

 بیشتر بخوانید:

پاستا آنکونا

طرز تهیه یک غذای گیاهی با ادویه کاری

 

 

روش‌تهیه

پاستا را در آب‌جوش با كمي روغن و نمك بپزيد در حدي كه نرم شود. سپس پياز را در تابه‌اي با روغن تفت دهيد تا نرم شود.

گوشت را اضافه كرده، مخلوط كنيد. نرم كه شد هويج‌فرنگي را اضافه كنيد. در آخر پيازچه و گشنيز را اضافه و مخلوط كنيد نمك و فلفل آن را اندازه كرده، بگذاريد كمي سرد شود. از اين مواد داخل ماكاروني‌ها را دانه‌دانه پر كنيد با دقت كه خرد نشود سعي كنيد هر كدام از ماكاروني‌ پر شده سبز و قرمز و سفيد باشد با پيازچه و گشنيز و هويج سپس در ظرف دلخواه بچينيد. پنيرها را روي ماكاروني‌ها چيده و در فر با حرارت 180 درجه‌ي سانتي‌گراد بگذاريد تا كمي طلايي شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: پاستا، پنیر پیتزا، طرز تهیه پاستا، سس آلفردو تعداد بازديد: 143 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز