Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:17

12
مرداد
پاته جگر

پاته جگر

پیاز را با قدری روغن تفت دهید. سیر را اضافه کنید و در ادامه جگر را نیز بیفزائید و به تفت دادن ادامه دهید. تا کاملاً پخته شود، آن‌گاه نمک و ادویه‌ها را افزوده و مخلوط کنید و حدوداً پس از 5 دقیقه از روی حرارت برداشته و در بلندر بریزید تا کاملاً یکدست شود.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

پیاز نگینی................ 150 گرم

روغن................. به میزان لازم

سیر له کرده................ 3 عدد

جگر مرغ ...............1 کیلو گرم

نمک و فلفل................... به میزان لازم

تخم گشنیز................... 1 قاشق چایخوری

کره آبکرده.................. 150 گرم

شیر................... 300 میلی‌لیتر

 بیشتربخوانید:

خوراک خوشمزه جگر + طرز تهیه

 

طرز تهیه :

پیاز را با قدری روغن تفت دهید. سیر را اضافه کنید و در ادامه جگر را نیز بیفزائید و به تفت دادن ادامه دهید. تا کاملاً پخته شود، آن‌گاه نمک و ادویه‌ها را افزوده و مخلوط کنید و حدوداً پس از 5 دقیقه از روی حرارت برداشته و در بلندر بریزید تا کاملاً یکدست شود. در این مرحله کره آب کرده و شیر را به مخلوط جگر افزوده و کاملاً مخلوط کنید. حالا در ظرف‌های مورد نظر کاغذ روغنی و یا نایلون کشیده و از خمیر بدست آمده داخل آن ریخته و روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید تا کاملاً سفت شود اینک می‌توانید پاته را سرو نمائید.

یادآوری: پاته سرد سرو می‌شود.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه یک املت خوشمزه با جگر مرغ

برچسب ها: آموزش آشپزی، جگر مرغ، پیش غذا، تخم گشنیز، طرز تهیه تعداد بازديد: 181 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز