تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
پیاز نگینی................ 150 گرم
روغن................. به میزان لازم
سیر له کرده................ 3 عدد
جگر مرغ ...............1 کیلو گرم
نمک و فلفل................... به میزان لازم
تخم گشنیز................... 1 قاشق چایخوری
کره آبکرده.................. 150 گرم
شیر................... 300 میلیلیتر
بیشتربخوانید:
خوراک خوشمزه جگر + طرز تهیه
طرز تهیه :
پیاز را با قدری روغن تفت دهید. سیر را اضافه کنید و در ادامه جگر را نیز بیفزائید و به تفت دادن ادامه دهید. تا کاملاً پخته شود، آنگاه نمک و ادویهها را افزوده و مخلوط کنید و حدوداً پس از 5 دقیقه از روی حرارت برداشته و در بلندر بریزید تا کاملاً یکدست شود. در این مرحله کره آب کرده و شیر را به مخلوط جگر افزوده و کاملاً مخلوط کنید. حالا در ظرفهای مورد نظر کاغذ روغنی و یا نایلون کشیده و از خمیر بدست آمده داخل آن ریخته و روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید تا کاملاً سفت شود اینک میتوانید پاته را سرو نمائید.
یادآوری: پاته سرد سرو میشود.