مواد لازم برای تهیه املت جگر مرغ
تخممرغ .................شش عدد
جگر مرغ................. نیم فنجان
قارچ............... یک فنجان
جعفری.................. به مقدار لازم
شیر................. چهار قاشق غذاخوری
روغن............. پنج قاشق غذاخوری
نمک و فلفل.............. به مقدار لازم
طرز تهیه املت جگر مرغ
بعد از شستن و خرد کردن جگر مرغ (یا بره به دلخواه) را در مقداری روغن سرخ کرده و سپس قارچ خرد شده را به همراه جعفری به آن اضافه کنید و تفت دهید.
تخممرغ را در کاسهای متوسط بشکنید و با همزن دستی بزنید تا کاملا کف کند. نمک و فلفل و شیر را اضافه کرده و هم بزنید.
روغن را در ماهیتابهای ریخته و بگذارید تا داغ شود؛ مایه را در آن بریزید تا سطح تابه کامل پوشیده شود.
در ماهیتابه را بگذارید تا املت کمی نرم شود، حالا مخلوط جگر که از قبل آماده کرده بودید را روی املت بریزید و به دقت لوله کرده و به صورت رولت در آورید. املت شما آماده است، آن را در ظرف دلخواه سرو کرده با مقداری پنیر رنده شده و برگ جعفری و پیازچه تزیین کنید.
منبع: کتاب کاله