Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 06:44

5
مهر
طرز تهیه یک املت خوشمزه با جگر مرغ

طرز تهیه یک املت خوشمزه با جگر مرغ

در گزارش زیر طرز تهیه املت جگر مرغ را به شما آموزش می‌دهیم.

جگر مرغ دارای آهن، فولات، پروتئین، ویتامین A و B12 است که برای بدن ضروری هستند؛ در ادامه طرز تهیه املت جگر خوشمزه‌ای را به شما آموزش می‌دهیم که می‌تواند یک وعده مقوی و مفید برای شروع یک روز پرکار باشد. البته لازم به ذکر است که مصرف زیاد گوشت با کلسترول بالا در دراز مدت زمینه‌ساز بیماری‌های مختلف است بنابراین در مصرف آن نباید زیاده‌روی کرد.

مواد لازم برای تهیه املت جگر مرغ

تخم‌مرغ .................شش عدد

جگر مرغ................. نیم فنجان

قارچ............... یک فنجان

جعفری.................. به مقدار لازم

شیر................. چهار قاشق غذاخوری

روغن............. پنج قاشق غذاخوری

نمک و فلفل.............. به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه املت جگر مرغ

بعد از شستن و خرد کردن جگر مرغ (یا بره به دلخواه) را در مقداری روغن سرخ کرده و سپس قارچ خرد شده را به همراه جعفری به آن اضافه کنید و تفت دهید.

تخم‌مرغ را در کاسه‌ای متوسط بشکنید و با همزن دستی بزنید تا کاملا کف کند. نمک و فلفل و شیر را اضافه کرده و هم بزنید.

روغن را در ماهیتابه‌ای ریخته و بگذارید تا داغ شود؛ مایه را در آن بریزید تا سطح تابه کامل پوشیده شود.

در ماهیتابه را بگذارید تا املت کمی نرم شود، حالا مخلوط جگر که از قبل آماده کرده بودید را روی املت بریزید و به دقت لوله کرده و به صورت رولت در آورید. املت شما آماده است، آن را در ظرف دلخواه سرو کرده با مقداری پنیر رنده شده و برگ جعفری و پیازچه تزیین کنید.

منبع: کتاب کاله

برچسب ها: املت، خواص جگر مرغ، جگرمرغ، طرز تهیه املت جگرمرغ تعداد بازديد: 451 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز