Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 22 اردیبهشت 1403 - 05:53

30
تیر
کله جوش سیرابی محلی

کله جوش سیرابی محلی

تره کوهی را شسته و خرد کنید (اندازه 2 سانتی‌متری). تره کوهی و بلغور و حبوبات را در قابلمه ریخته و آب اضافه کنید و بگذارید بپزد. سیرابی را جداگانه بگذارید بپزد، بعد از پخت به تره و حبوبات اضافه کنید.

مواد لازم

تره کوهی..................... 300 گرم

بلغور گندم پخته............... 500 گرم

نخود................... 100 گرم

عدس................. 100 گرم

سیرابی، ریز خردشده................... 500 گرم

پیازداغ................. 500 گرم

سیر..................... نصف بوته

کشک........................ 700 گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه اشکنه؛ از این خوشمزه‌تر نمی‌شود

طرز تهیه خورش خیار ؛ یک خورشت متفاوت و خوشمزه

 

 

روش‌تهیه

تره کوهی را شسته و خرد کنید (اندازه 2 سانتی‌متری). تره کوهی و بلغور و حبوبات را در قابلمه ریخته و آب اضافه کنید و بگذارید بپزد. سیرابی را جداگانه بگذارید بپزد، بعد از پخت به تره و حبوبات اضافه کنید. وقتی آش نیم‌پز شد پیازداغ و سیرداغ را اضافه کنید. وقتی آش جا افتاد کشک را بیفزایید و یک جوش که زد شعله را خاموش کنید. روی آش را با پیازداغ و سیرداغ و کشک تزیین کرده و همراه با سبزی خوردن و ترشی سرو نمایید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای سنتی، آموزش آشپزی، بلغور گندم، سیرابی، طرز تهیه، کله جوش، طرز تهیه کله جوش تعداد بازديد: 864 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز