مواد لازم
تره کوهی..................... 300 گرم
بلغور گندم پخته............... 500 گرم
نخود................... 100 گرم
عدس................. 100 گرم
سیرابی، ریز خردشده................... 500 گرم
پیازداغ................. 500 گرم
سیر..................... نصف بوته
کشک........................ 700 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه اشکنه؛ از این خوشمزهتر نمیشود
طرز تهیه خورش خیار ؛ یک خورشت متفاوت و خوشمزه
روشتهیه
تره کوهی را شسته و خرد کنید (اندازه 2 سانتیمتری). تره کوهی و بلغور و حبوبات را در قابلمه ریخته و آب اضافه کنید و بگذارید بپزد. سیرابی را جداگانه بگذارید بپزد، بعد از پخت به تره و حبوبات اضافه کنید. وقتی آش نیمپز شد پیازداغ و سیرداغ را اضافه کنید. وقتی آش جا افتاد کشک را بیفزایید و یک جوش که زد شعله را خاموش کنید. روی آش را با پیازداغ و سیرداغ و کشک تزیین کرده و همراه با سبزی خوردن و ترشی سرو نمایید.
منبع : شور و شیرین